Super grandparents
Image default
Gezondheid

A. Vogel

A Vogel is een Zwitserse producent van biologische voedingssupplementen en kruidenpreparaten. Het bedrijf werd in 1923 opgericht door de Zwitserse kruidengeneeskundige Alfons Vogel en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van natuurlijke gezondheidsproducten in Europa. In deze tekst zullen we ingaan op de filosofie van A. Vogel en de verschillende producten die het bedrijf produceert.

Filosofie van A. Vogel

De filosofie van A. Vogel is gebaseerd op de overtuiging dat de natuur de beste bron is voor gezondheid en welzijn. Het bedrijf gelooft dat het gebruik van biologische kruiden en voedingssupplementen de beste manier is om gezondheid en welzijn te behouden en te verbeteren. A. Vogel is daarom toegewijd aan het produceren van producten van de hoogste kwaliteit die gemaakt zijn van biologische ingrediënten en die geen schadelijke chemicaliën of conserveringsmiddelen bevatten.

 

Producten van A. Vogel

Een van hun populairste producten is de Echinaforce, een kruidenpreparaat gemaakt van echinacea, een kruid dat wordt gebruikt voor het versterken van het immuunsysteem. A. Vogel produceert ook een reeks aan specifieke kruidenpreparaten voor kinderen zoals de “Kinder-Dorm” voor een beter slapen en de “Kinder-Immuno” voor een versterkt immuunsysteem. Voedingssupplementen zoals de “Vogel Silicea” voor haar en nagelversterking en de “A. Vogel Menoforce” speciaal voor vrouwen in de overgang zijn ook populaire producten.

A. Vogel is ook bekend om hun homeopathische producten, zoals de “A. Vogel Pollinosan” voor hooikoorts en de “A. Vogel Venagel” voor spataderen. Al deze producten zijn gemaakt van biologische ingrediënten en zijn vrij van schadelijke chemicaliën.

https://www.bachbloesemmix.be/a-vogel-producten