Super-grandparents

Heerlijk tot rust komen in je eigen achtertuin

 

Het antwoord op de vraag waar jij nou echt tot rust komt zou voor bijna iedereen hetzelfde zijn; de sauna! Vaak neem je dan ook een dag vrij of ga je in het weekend een dag naar de sauna toe, heerlijk natuurlijk. Maar het kan ook veel tijd in beslag nemen, die je soms helemaal niet hebt. Gelukkig is er ook een manier die niet veel tijd in beslag neem! Namelijk een buitensauna in je achtertuin. Op deze manier wordt je eigen achtertuin een oase van rust en ontspanning. Wil je meer informatie over een buitensauna? Lees dan gerust verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Elke dag genieten in de buitensauna

Voor dat je een buitensauna neemt is het handig om te kijken of je genoeg ruimte hebt in de achtertuin. Het zou namelijk jammer zijn dat de sauna groter uit valt dan je had gedacht. Hierdoor wordt de sauna een te groot object in je achtertuin die als het ware meer in de weg staat dan rust biedt. Als je het totale plaatje wilt, dan raden wij je zeker aan om de rest van de tuin ook aan te pakken. Zet er bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen neer. Schaf houten vlonders aan en zet er een hangmat of lounge set op. Op deze manier krijgt je tuin een oriëntaals sfeertje.

 

Een douche in je achtertuin

De warmte van de sauna is heerlijk! Maar probeer wel gelijk af te koelen. Als jij je lichaam niet snel naar de sauna sessie afkoelt kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, gaan zweten of je kan heel erg benauwd worden. Dit kan natuurlijk binnen in je badkamer, maar het is ook mogelijk om een buitendouche aan te schaffen. Als je in de sauna sfeer wilt blijven raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een stortemmer. Dit is een douche met een emmer, aan de hand van een touwtje kan jij de emmer als het ware omgooien.

 

Een buitensauna aanschaffen bij Welvaere

Wil je meer informatie over een buitensauna of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Welvaere of neem een kijkje op de website. Deze partij heeft een ruim assortiment aan buitensauna’s waardoor er zeker een tussen moet zitten die bij jou in de achtertuin past!

 

 

https://welvaere.be/

JURA E6 review

Een andere volautomatische espressomachine die in enkele seconden koffie zet, is de Jura E6 . Het is een van de bonen-tot-kop-koffiezetapparaten met bijna dezelfde functies als de premium Jura Z8 . Met programmeeropties, intelligent watersysteem, PEP-brouwen en meer, is dit echt een geweldige machine voor zijn prijs.

Velen zochten naar de erg dure Jura Z8 (recensie hier) , maar hier is een goedkoper alternatief – Jura E80. Toch, een volautomatische espressomachine waarmee je koffie kunt zetten zonder lang wachten, het is zeker een product dat het waard is om ontdekt te worden. Hier is onze diepgaande beoordeling en waarom E6 ook een geweldige aankoop is, zelfs voor professionele barista’s.

Wat is Jura E6?

 

E6 heeft een eenvoudig, maar intuïtief en strak ontwerp. Hoewel dit nog steeds een volautomatische espressomachine is, ben je meer hands-on dan andere modellen. Het beschikt over premiumfuncties die alleen in dure koffiezetapparaten voorkomen. Met een druk op de knop en een draai aan de knop zet en stoom je binnen enkele seconden melk.

De geïntegreerde maalschijf is betrouwbaar om consistent koffiedik te geven. Met pre-infusie van de koffie met behulp van het intelligente Pre-Brew Aroma System van de machine, belooft het een efficiëntere koffie-extractie. Bovendien is er dankzij de PEP-technologie niets beters dan binnen enkele seconden een heerlijke kop koffie drinken.

Voordelen

 • Wordt nog steeds geleverd met de Pulse Extraction Process (PEP) -technologie voor een diepe natuurlijke smaak
 • Het heeft een mooi en strak design
 • Volledig aanpasbaar en bewaarbaar, met instellingen die gemakkelijk kunnen worden gewijzigd
 • Maakt echt hete espresso met een rijke crema
 • Maakt cappuccino met een fluweelzachte en romige textuur
 • Het wordt geleverd met fijne schuimtechnologie
 • Met energiebesparende modus voor energie-efficiëntie
 • Kan draadloos worden aangesloten
 • Heeft een touchscreen bedieningspaneel om gemakkelijk toegang te krijgen tot de instellingen
 • Gemakkelijk te gebruiken met een stapsgewijze handleiding op het scherm
 • Bonencontainer en watertank hebben een grote capaciteit

Nadelen

 • Meestal gemaakt van plastic, waardoor het minder duurzaam is
 • De melktemperatuur wordt niet hoger
 • Kan geen voorgemalen koffie gebruiken, er is geen gleuf voor
 • Geen mogelijkheid om koffiepads te gebruiken
 • Beperkte keuze aan koffiedranken

Ontwerp en specificaties

De meeste Jura koffiemachines zijn inderdaad een blikvanger en de Jura E6 is geen uitzondering. Het ziet er elegant uit met een dominante zwarte plastic behuizing en zilveren zijpanelen. Deze combinatie maakt hem verbluffend waar je hem ook neerzet.

Bovenaan de machine bevindt zich een bonenreservoir van 9,9 oz met een transparant aromadeksel. Een capacitieve 63,6 oz verwijderbare plastic watertank aan de linkerkant met vershouddeksel. Op de juiste maat zit er een schakelaar voor heetwater- en stoombereiding.

Aan de bovenzijde aan de achterkant van de machine zit een schakelaar voor het instellen van de maalgraad (met deksel). Een speciale vultrechter naast de schakelaar voor het instellen van de maalgraad waar u de reinigingstablet plaatst tijdens het schoonmaken van de machine.

Het TFT-scherm toont verschillende instellingen van de machine. Het heeft multifunctionele knoppen aan de zijkanten waarvan de functies variëren afhankelijk van wat er op het scherm wordt weergegeven. Vooraan met in hoogte verstelbare koffie-uitloop en uitloop voor microschuim. Aan het kopjesplateau kan worden getrokken om de koffieresidubak te openen en daaronder bevindt zich de lekbak.

Het heeft een slank profiel met een afmeting van 11 x 17 x 13,5 inch en een gewicht van 21 pond. Zoals de meeste producten in de VS, werkt het op 120 V met een nominaal vermogen van 1450 W. Het heeft een pomp van 15 bar en een Thermoblock-ketel gemaakt van roestvrij staal bekleed aluminium.

In slechts één minuut en 58 seconden is de machine klaar voor gebruik. Het heeft pre-infusietechnologie met programmeerbare instellingen zoals dosis, melktemperatuur, shottijd en temperatuur.

Eigenschappen en functionaliteiten

De Jura E6 heeft een aantal noemenswaardige functies om u te helpen bij uw aankoopbeslissingen. Onder hen zijn de volgende:

 • Ingebouwde molen – Het wordt geleverd met de Aroma G3-braammolen die supersnel maalt, maar toch erg stil. Je kunt de molen instellen op een van de zeven fijnheidsstanden die ook van invloed zijn op de maalduur. U kunt hiervoor de schakelaar voor het instellen van de maalgraad gebruiken. Omdat het een verfijnde bramenset heeft, ben je er zeker van dat je gelijkmatig malen met een hogere efficiëntie krijgt.
 • TFT-schermweergave – Wordt geleverd met een duidelijk en gebruiksvriendelijk scherm, waardoor de bediening eenvoudig is. Het heeft knoppen aan de zijkant die bedoeld zijn voor espresso, cappuccino, koffie en melkschuim. Navigeren is vrij eenvoudig, aangezien de knoppen aan de zijkant afhankelijk zijn van wat er op het scherm wordt weergegeven. Dit is geen touchscreen display, maar met behulp van de zes knoppen aan de zijkant bedien je de machine eenvoudig – volg gewoon de prompt op het scherm.
 • One-Touch Cappuccino – Omdat het wordt geleverd met een Capuccinatore / sifonmelksysteem, is het bereiden van een kopje cappuccino slechts een druk op de knop verwijderd.
 • PEP-brouwen – Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het in plaats van een constante stroom water door de koffie gepulseerd net voordat de pre-infusie begint. Het intensiveert het aroma voor een grotere intensiteit en een kortere zettijd. Het geluid aan het begin van het koffiezetten wordt gemaakt door de PEP-technologie.
 • Intelligent Pre-Brew Aroma System – Hiermee kunt u uw drankjes tussen de vijf en 16 gram koffie bereiden. Het infuseert de koffie voor het zetten, zodat u de best mogelijke extractie kunt bereiken. Je hebt de vrijheid om de koffietemperatuur en het volume naar wens aan te passen.
 • Intelligent watersysteem – met RFID-technologie detecteert de machine automatisch of er een waterfilter wordt gebruikt. Als je geen filter gebruikt, is het aan te raden om het CLEARYL Smart / Pro Smart waterfilter te gebruiken. Dit elimineert kalkaanslag, chloor en andere zware metalen die de smaak van je koffie veranderen. Het gebruik van het filter verlengt ook de levensduur van deze machine. Installeer het eenvoudig en deze functie doet de rest.
 • Fijnschuimtechnologie – Zonder enige handmatige bediening op het stoompijpje kunt u de melk opschuimen wat u maar wilt – schuimend of luchtig. Gebruik gewoon het TFT-display, blader door de instellingen en bepaal vervolgens de textuur van de melk. De machine zal doen waarvoor hij is ontworpen.
 • JURA Smart Connect – U kunt de machine met uw smartphone verbinden via het Smart Connect-apparaat, dat u apart moet aanschaffen. Hiermee kunt u met uw telefoon op afstand selecties en wijzigingen op de machine aanbrengen. U kunt ook wijzigingen aanbrengen in de instellingen zonder dat u dit op uw computer hoeft te doen. Het is handig en maakt de bediening veel gemakkelijker.

Er zijn nog andere uitstekende eigenschappen van E6. De bovengenoemde zijn echter essentieel om een ​​bevredigende kop koffie te zetten.

Installatie en bediening

Plaats de machine uit de doos op een plaats die niet gevoelig is voor water. Als u weinig ruimte heeft, zorg er dan voor dat de ventilatiesleuven niet worden afgedekt. Dit om oververhitting en mogelijke schade aan het apparaat te voorkomen.

Als u de machine voor het eerst gebruikt, is het belangrijk om de waterhardheid te testen. Dit is om ervoor te zorgen dat het water veilig is voor de koffiemachine, zodat het de smaak van je koffie niet verandert. Dit is niet alleen een noodzaak voor de Jura E6, maar voor elke koffiemachine, zelfs als je een waterfilter gebruikt.Volledige installatie-instructies voor het eerste gebruik zijn te vinden in de instructiehandleiding. De machine zal ook gemakkelijk te begrijpen prompts op het TFT-scherm weergeven, zodat u onderweg kunt worden begeleid.

Vul het bonenreservoir met verse koffiebonen en vergrendel het aromadeksel. Vul op dezelfde manier het waterreservoir en plaats het terug in de machine, en vergrendel vervolgens het deksel van het waterreservoir.

Als je melk gebruikt, sluit je de machine via de melkslang aan op het roestvrijstalen opschuimreservoir. Sluit de slang aan op de uitloop voor microschuim en plaats het andere uiteinde op het melkreservoir. Het wordt aanbevolen om een ​​melkkoeler of een vacuümmelkcontainer te gebruiken om de melktemperatuur op 4–8 ° C (39–46 ° F) te houden.

Om te beginnen met koffiezetten, selecteert u gewoon de koffiedrank die u wilt hebben. Nadat u op de knop hebt gedrukt die overeenkomt met de koffiedrank, start de bereiding en wordt de koffiesterkte op het scherm weergegeven. De standaardhoeveelheid water wordt afgegeven, tenzij u de vooraf ingestelde instellingen heeft gewijzigd.

Hij stopt automatisch, maakt je koffiedrankje op en de machine is nu weer klaar voor gebruik!

Als u de vooraf ingestelde instellingen voor parameters zoals koffiesterkte, temperatuur en waterhoeveelheid wilt wijzigen, kunt u naar de programmeermodus. U kunt wijzigingen aanbrengen in ‘Opschonen’, ‘Ontkalken’, ‘Expertmodus’, ‘Taal kiezen’ enzovoort.

Om de vooraf ingestelde instellingen voor elke speciale drank te wijzigen, gaat u naar de ‘Expertmodus’. U kunt de koffiesterkte, de waterhoeveelheid en de temperatuur wijzigen. Een gedetailleerde gids is opgenomen in de producthandleiding.

Als je de machine uitzet, verschijnt er ‘Melksysteem reinigen’ als je melk gaat bereiden. Daarna gaat het in het reinigingsproces met tussendoor berichtenschermen. Anders wordt het uitschakelen na 10 seconden uitgevoerd.

Brouwcapaciteit en proces

Omdat de Jura E6 een combi-uitloop heeft, zet je twee kopjes koffie tegelijk. De machine geeft u berichtaanwijzingen om u bij het gebruik te helpen. Zet hem aan en er staat: “Welkom bij JURA.” Het volgende bericht luidt als volgt: “Machine verwarmt.” Vervolgens “Machine spoelt”, aangezien het systeem automatisch voor elk gebruik wordt gespoeld.

Als je een shot of een koffiemachine wilt trekken, zorg er dan voor dat het waterreservoir voldoende water heeft. Als de machine ‘Vul bonenreservoir’ of ‘Koffieresidubak legen’ en een andere melding weergeeft, is het belangrijk om dit op te lossen voordat u verder kunt gaan.

Zodra alles in orde is, wordt het startscherm weergegeven. Als u espresso wilt bereiden, drukt u eenvoudig op de knop die bij die koffiedrank hoort. Maar wacht, u moet eerst kopjes onder de tuit zetten voordat u op de knop drukt (u kunt één kopje of twee kopjes gebruiken). Voor twee espressokopjes moet je twee keer op de ‘Espresso’-knop drukken (interval van één seconde). Hetzelfde proces geldt voor het bereiden van twee kopjes koffie.

Voor het bereiden van cappuccino is het belangrijk om de melkkan via de melkslang aan te sluiten op de melkopschuimer. U kunt het doen zonder dat u een kopje hoeft te verplaatsen of handmatig melk hoeft te stomen. Zorg er wel voor dat het kopje onder de combi-uitlopen (de koffie-uitloop en de uitloop voor microschuim) zit. Druk vervolgens op ‘Cappuccino’ en draai de schakelaar aan de rechterkant om te stomen wanneer het bericht ‘Schakelaar open’ wordt weergegeven.

De melding ‘Melkschuim’ wordt weergegeven wanneer de machine de melk bereidt. Zodra de vooraf ingestelde hoeveelheid melk is bereikt, stopt het proces. Schakel de schakelaar uit door deze terug te draaien naar de oorspronkelijke positie. Je cappuccino is nu klaar, geniet ervan!

Reiniging en onderhoud

De espressomachine moet na elk gebruik worden schoongemaakt. Koffie- en melkresten kunnen de smaak en kwaliteit van de koffie veranderen. Veeg dus in het algemeen gemorste vloeistoffen weg en knoei na gebruik met een zachte, vochtige doek.

U moet het lekbakje en de koffieresidubak aan het einde van de dag legen. Maak ze schoon met warm water om hardnekkige resten te verwijderen. Doe dit als de machine nog aan staat, anders wordt de koffiedikteller niet op nul gezet.Om de prestaties te verbeteren en de levensduur van deze koffiemachine te verlengen, integreert Jura verschillende onderhoudsprotocollen en vraagt ​​de gebruiker om dit te doen. De taken omvatten het spoelen en reinigen van de machine, het spoelen en reinigen van de uitloop voor microschuim, het vervangen van het waterfilter en het ontkalken.

Nogmaals, er zijn berichtprompts en instructies om het onderhoud te vergemakkelijken. Als u melk bereidt, moet u de uitloop voor microschuim dagelijks schoonmaken. Het ontkalken zal de machine 40 minuten draaien. Zorg ervoor dat het niet wordt onderbroken, anders kan de machine beschadigd raken.

Voor het ontkalken van het waterreservoir zijn daarentegen JURA-ontkalkingstabletten nodig en laat deze daar een nacht of meerdere uren staan. Spoel het daarna grondig uit. Als je de filterpatroon gebruikt, verwijder deze dan voordat je gaat ontkalken. U kunt het waterreservoir bijvullen met koud water zodra het proces is voltooid.

Accessoires en add-ons

In tegenstelling tot andere espressomachines, worden deze alleen geleverd met een paar accessoires die bij uw aankoop zijn meegeleverd. Onder hen zijn de Jura CLEARYL Smart-filterpatroon en zes multi-pack tweefasige reinigingstabletten. Bij aankoop krijgt u een roestvrijstalen opschuimkan van 20 oz.

Bovendien wordt het geleverd met Capresso East Coast Blend Coffee Beans van 1 pond (medium gebrand). Je hebt ook 3 oz keramische tiara-espressokop en schotel. Er zijn niet veel add-ons bij uw aankoop, maar u weet dat u met JURA gemakkelijk extra accessoires kunt kopen op internet op www.jura.com.

Voor wie is dit product bedoeld? / Moet je dit kopen?

Jura-koffiemachines zijn gemaakt om lang mee te gaan. Voor een bean-to-cup-koffiezetapparaat is de prijs van de Jura E6 echter een beetje hoog. Het is heel belangrijk om te begrijpen waarom u een enorm bedrag betaalt voor een Jura-product.

Eigenlijk is het thuis een betrouwbaar koffiezetapparaat, hoewel het duur is, zul je snel merken dat het het allemaal waard is. Als je een koffieverslaafde bent en niet tevreden bent met één of twee espresso-shots per dag, dan is deze machine het beste voor jou.

In plaats van elke keer dat u een kopje koffie wilt, uitstapjes naar de plaatselijke caféwinkel te maken, kunt u thuis cappuccino, espresso of gewoon koffie zetten. U kunt dus tijd besparen en het geld besparen dat u op de lange termijn in een plaatselijk café zou kunnen uitgeven.

Deze espressomachine is dus geschikt voor mensen die veel koffie drinken. Het zet snel en staat altijd klaar wanneer je trek in koffie je krijgt. Bovendien heeft het premiumfuncties die u nooit wilt missen.

Conclusie over de JURA E6

Op basis van de grondige beoordeling die we hebben gemaakt, is de Jura E6 een geweldige espressomachine van bonen tot kop. Je hebt voornamelijk opties voor cappuccino, espresso en koffie. Dus als je een espressoliefhebber of een cappuccino-verslaafde bent, is deze perfect voor jou.

Het is gemakkelijk te bedienen met het TFT-scherm, plus promptberichten om u er doorheen te leiden, deze machine is echt voor iedereen. U hoeft geen instantkoffie meer te gebruiken en u kunt deze machine gebruiken om uw drankje in slechts enkele seconden te bereiden (nadat het klaar is voor gebruik)! Er is niets opwindender dan het aroma te ruiken en met je vingers op de tafel te tikken, terwijl je nadenkt wanneer de koffie klaar is.

Voor degenen die willen dat hun melk heter is, hebben we hier een probleem, aangezien de meeste gebruikers klaagden dat ze gewoon lauwe melk kregen. En als je koffie-opties verwacht zoals die in Jura Z8, dan wens je gewoon de maan. Dit is een espresso- en cappuccino-apparaat met nog een paar functies en niets meer.


Super-grandparents

Luier aanbiedingen van deze week

Hoewel Pampers het meest bekende merk is als het gaat om luiers, bestaan er ook luiers van bijvoorbeeld DryNites, Neutral, Zwitsal en Huggies. Op deze website verzamelen we aanbiedingen voor luiers van al deze merken, zodat jij goedkoper uit bent dan wanneer je de volle prijs moet betalen voor de luiers voor je kindje. Om het nog gemakkelijker te maken, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je regelmatig mails met de aanbiedingen voor luiers op dat moment. Je hoeft alleen maar je naam en mailadres achter te laten! Bekijk de beste luier aanbiedingen van deze week.

 

Luier maten

Als je je aanmeldt, krijg je ook een pdf-document toegestuurd met een maattabel. De aanbiedingen die verzameld worden zijn voor luiers van maat 0 tot en met 7. Er bestaan ook luiers met maat -1 of 8, maar deze zijn zeer uitzonderlijk. De maten zijn gebaseerd op het gewicht van het kindje, maar het kan natuurlijk zo zijn dat de luier net even anders valt bij twee kinderen van hetzelfde gewicht. Als je weet welke maat je moet hebben, kun je gericht zoeken op luiers van die maat. Je kunt ook kiezen om alleen aanbiedingen te ontvangen van luiers in één specifieke maat.

 

Luier soorten

Via de nieuwsbrief kun je vier, twaalf of 26 keer per jaar een mail krijgen met de aanbiedingen voor luiers die er op dat moment zijn. Je kunt ook de website in de gaten houden. Op de website kun je verschillende soorten luiers vinden. Zoek bijvoorbeeld voor zwemluiers of luiers voor ’s nachts. Luiers worden ontworpen voor verschillende soorten kinderen. Als je een actief kindje hebt, kun je zoeken naar Pampers Active Fit aanbieding of Active Girl Pants, bijvoorbeeld. Wat voor luier je baby ook nodig heeft, op de website vind je elke week nieuwe aanbiedingen van verschillende winkels.

https://www.pampersweekaanbiedingen.nl/

Super-grandparents

Bloemen laten bezorgen

 

Als je iemand graag wil bedanken, feliciteren of verrassen, kan dit verschillende manieren. Een cadeaubon, een etentje of een zelfs een tripje, maar het wordt bijna altijd vergezeld met een mooi bos bloemen! Iedereen vindt het leuk om een mooie bos bloemen te ontvangen, dus je slaat hier nooit de plank mee mis. Vandaag de dag kun je heel eenvoudig online een boeket bloemen uitkiezen en laten bezorgen op het gewenste adres. Geef jij jezelf een mooie bos bloemen cadeau of verras je er toch een ander mee? De keuze is aan jou. Vul het afleveradres in en de aanbieder doet de rest. Niet alleen tijdens Moederdag of rondom Valentijnsdag is het leuk om een bloemetje te geven.

Veel verschillende bloemstukken

De keuze in bossen bloemen is enorm. Ga jij voor die mooie rode rozen, of gaat jouw voorkeur toch uit naar een kleurrijk boeket? De keuze is reuze en ligt compleet bij jou. Tegenwoordig wordt een prachtig wild boeket ook steeds populairder. Het is dus ook een goede keuze om voor die optie te gaan. Wil je iemand met een bosje bloemen verrassen? Bedenk dan altijd wat die persoon mooi vindt. Het zou zonde zijn wanneer u een bos bloemen besteld die jijzelf erg mooi vindt, maar waar de ontvanger niks mee heeft. De kans is dan groot dat je dan een beleefd bedankje krijgt en de bos bloemen vervolgens in de prullenbak belanden. Let er dus altijd op dat u de smaak van de ontvanger meeneemt in de keuze van het soort boeket.

Betaalopties met bloemen bestellen

Wanneer je online bloemen besteld, kun je niet net zoals bij de bloemist bij u in de buurt contant betalen. Je moet vooraf jouw bestelling online afrekenen, in de meeste gevallen gebeurt dit met iDeal. Bij het afrekenen moet je rekening houden met de bezorgkosten. Deze kunnen per partij verschillen. Wat ook invloed heeft op de bezorgkosten, is de afstand die de bezorger moet afleggen om de bestelling af te leveren. Hoe verder de bezorger moet rijden, hoe meer bezorgkosten je betaald.

De bezorger

Een partij die kwalitatief sterke bloemen bezorgt is de Regiobloemist. Deze partij werkt samen met zo’n 650 lokale bloemisten door heel Nederland, er is altijd wel een bloemist die met deze partij samenwerkt bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat de bezorgkosten zo laag mogelijk blijven. Heb je nog vragen over de levering of zou je graag meer willen weten over deze samenwerking? Neem gerust contact op met deze partij. Zij helpen u graag verder. Wilt u ook bloemen bestellen in Duitsland? Bestel dan bij de Regionsflorist!

https://www.regiobloemist.be/

Super-grandparents

Heerlijke schoonheidssalon in Gorinchem en omstreken

Ik ben laatst voor het eerst bij BodyEsthetics Beauty Clinic geweest. Naar mijn mening is dit echt dé schoonheidssalon in Gorinchem en omstreken. Dankzij hen heb ik een natuurlijk jonger uiterlijk gekregen. Compleet zonder dat een operatie nodig was. Ik ben de schoonheidsspecialiste eeuwig dankbaar voor de huidverjonging en huidverbetering. Vandaag vertel ik u meer over de gezichtsbehandelingen van deze salon.

Alle gezichtsbehandelingen zijn voor herhaling vatbaar

Ervaren schoonheidsspecialiste

De ervaren schoonheidsspecialiste van deze schoonheidssalon in Gorinchem laat me iedere keer weer heerlijk genieten. Van een gezichtsbehandeling in Gorinchem die mij en mijn huid enorm goed doet. Welke gezichtsbehandeling u ook kiest. U geniet gegarandeerd van huidverbetering èn huidverjonging.

 • Vooruitstrevend
 • Totaalpakket, alles onder 1 dak
 • Laagdrempelig. Alles kan en niks moet
 • Eerlijk en oprecht advies
 • Bestaat al 15 jaar
 • Persoonlijk adviesgesprek en uitgebreide huidanalyse

Microdermabrasie

De laatste keer dat in de schoonheidssalon in Gorinchem was, genoot ik van een microdermabrasie behandeling. Deze behandeling heeft huidverbetering en huidverjonging als resultaat. Maar hoe werkt deze gezichtsbehandeling precies? De behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid. Hierbij worden zuivere micro quartz kristallen gebruikt. Deze kristallen worden tegen de huid geblazen en weer opgezogen. Daardoor worden dode huidcellen afgevoerd.

Bindweefselmassage

Ik denk dat ik de volgende keer voor een bindweefselmassage kies. Deze massage van deze schoonheidssalon in Gorinchem werkt huidverjongend. De doorbloeding van de huid verbetert. Daardoor krijgt u een stevigere huid met minder diepe lijnen. Een vriendin van mij kent deze gezichtsbehandeling al. Zij is er enorm over te spreken. Ik ben benieuwd!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Huidverjonging en huidverbetering zonder operatie

Wanneer u aan huidverjonging en huidverbetering denkt, denk u al gauw aan de weg naar een arts. Maar dat is dankzij het werk van deze schoonheidssalon in Gorinchem dus helemaal niet nodig. De juiste behandeling en het gebruik van de juiste producten voldoet. Veel mensen schatten mij tegenwoordig jaren jonger. Ik ben niet jonger, ik lijk alleen jonger. Daardoor voel ik mij ook jonger. Zo fijn! Breng ook eens een bezoek aan deze schoonheidsspecialiste van dé schoonheidssalon in Gorinchem!


Super-grandparents

De voordelen van stapelbedden

Stapelbedden zijn een populair soort bedden. Een stapelbed bestaat uit twee verschillende bedden. Zo heeft u een hoog en een laag bed. Het voordeel van dit bed is dat het weinig ruimte in beslag neemt, terwijl het wel voldoende ruimte biedt voor twee mensen. Indien u logees heeft, dan is het stapelbed ideaal. Echter, zijn er ook andere redenen om voor een stapelbed te kiezen. Heeft u twee jonge kinderen? Ook in dit geval is het helemaal geen slecht idee om een stapelbed te kiezen. Zo kunt u twee kinderen op dezelfde kamer laten slapen, zonder dat u er twee bedden moet plaatsen. Voor een kleinere woning is dit type bed dus zeer geschikt. Vindt u het zelf prettig om hoog te slapen? In dit geval is een stapelbed een uitstekend idee en heeft u altijd extra ruimte voor als u een logee heeft.

Hoeveel kost een stapelbed?

Stapelbedden kunnen veel van prijs verschillen. Het is daarom lastig om een vaste prijs te noemen. Koopt u stapelbedden in de outlet? In dit geval bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u het stapelbed nieuw koopt. Het kan daarom een goed idee zijn om uw stapelbed in de sale te kopen. Op deze manier bespaart u veel geld. Bovendien hoeven stapelbedden niet altijd van het nieuwste model te zijn, de bedden zijn namelijk tijdloos. Het is overigens niet aan te raden om specifiek op zoek te gaan naar een sale. Het is vooral belangrijk dat u de goedkoopste aanbieder weet te vinden.

Stapelbedden met verschillende looks

Er zijn stapelbedden met allerlei verschillende looks. Bent u benieuwd naar welk stapelbed het beste bij u past? In dit geval is het aan te raden om het aanbod stapelbedden eens goed te bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een stapelbed van metaal kiezen, maar ook voor een bed van hout. Behalve het materiaal, kiest u ook de stijl en de kleur van het bed. Zoekt u een stapelbed met lade? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier bespaart het stapelbed u nog meer ruimte. U kunt uw spullen op deze manier namelijk kwijt in de lade.

Het kiezen van een geschikt stapelbed

Bent u op zoek naar stapelbedden die bij uw woning passen? In dit geval moet u op verschillende dingen letten. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om na te gaan welk formaat u nodig heeft. Dit is afhankelijk van de personen die op het bed komen te liggen. Is het bed voor kinderen bedoeld? In dit geval kunt u voor een kinderstapelbed kiezen. Is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft als u in het bed slaapt? Er zijn ook stapelbedden van een groter formaat waar u in dit geval voor kunt kiezen. Hoe het bed eruit moet zien, is afhankelijk van de inrichting van de kamer en van uw eigen smaak. Bent u van plan om een stapelbed te bestellen? In dit geval is het een goed idee om vooraf goed na te gaan wat voor mogelijkheden u heeft. Zo kunt u er zeker van zijn dat het bed aan alle eisen voldoet.