Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Advies over uw omgevingsvergunningsaanvraag

Wilt u meer weten over een omgevingsvergunningsaanvraag? In Vlaanderen is deze een vervanging van onder andere de milieuvergunning en de stedenbouwkundige vergunning. Wiels in Zwevegem staat klaar voor bedrijven om advies te geven over de aanvraag van een omgevingsvergunning. De organisatie helpt al meer dan dertig jaar andere bedrijven om administratief volledig in orde te zijn met allerhande vergunningen. Hoe moet u een omgevingsvergunning aanvragen? De aanvraag moet ingediend worden via het digitale loket van uw gemeente. Vervolgens wordt uw aanvraag behandeld door het Vlaamse Gewest, de provincie of uw gemeente. Heeft u hulp nodig? Wiels helt u met veel plezier.

Bijstand op juridisch vlak

Naast het informeren, helpt Wiels uw organisatie ook graag met de juridische kant van uw omgevingsvergunningaanvraag. Zo zijn er diverse diensten die u bijstaan op het vlak van milieu, veiligheid of ruimtelijke ordening. U kunt ook bij het bedrijf terecht als u een bodemonderzoek wilt laten uitvoeren. Er wordt daarbij rekening gehouden met een noodplan waarin alle mogelijke noodsituaties worden overlopen in procedures. Bij Wiels starten de medewerkers met het bepalen van een timing, aanpak en taakverdeling. Uiteraard wordt alles grondig geëvalueerd zodat er zeker geen fouten in uw aanvraag zullen staan en u zonder problemen een vergunning zult krijgen.

Laat ons u helpen

Het ervaren team van Wiels staat klaar voor uw organisatie als u meer informatie wenst bij uw omgevingsvergunningaanvraag. Het bedrijf ondersteunt u waar nodig zodat u probleemloos uw aanvraag kunt indienen. Neem dus snel contact op met Wiels als u interesse heeft in hun diensten. U vindt alle gegevens op de website van het bedrijf. Twijfel dus niet om al uw vragen te stellen. U krijgt snel een antwoord. Op die meteen weet u meteen wat u kunt verwachten. Wij geven u graag meteen alle informatie over onze werking zodat de samenwerking vlot kan verlopen.

https://www.wiels.be/