Super grandparents
Image default
Groothandel

Alles onder één dak bij deze kunststof groothandel

Cuprochimique is een kunststof groothandel uit Aalst die jou van alle gemakken voorziet. Niet alleen leveren ze standaard profielen, platen en staven in verschillende materialen (technische kunststoffen, inox en non-ferro metalen), ze kunnen deze ook op maat voor je snijden en in vorm brengen. Nadat ze dat voor je gedaan hebben, kies je voor een afwerking, zoals een coating of anodisatie. Vervolgens leveren de chauffeurs van deze groothandel jouw bestelling af op elk adres in Noord-Frankrijk, Zuid-Nederland en België. Als jij materialen nodig hebt voor je doe-het-zelf project, design bureau of bouwbedrijf, dan is dit dus dé kunststof groothandel om deze bij te bestellen.

Een verscheidenheid aan materialen

Ben je een particulier die met een renovatie of doe-het-zelf project bezig is? Heb je een bouwbedrijf, ben je een designer of produceer je (garage)deuren of kozijnen? Bij Cuprochimique hebben ze de juiste materialen voor jou. Deze kunststof groothandel distribueert platen, staven en kozijnen van technische kunststoffen, aluminium, messing, brons, koper en inox. In het eigen cut-to-length centrum worden deze op de juiste afmetingen gesneden en in het zaag- en snijcentrum worden de materialen vervolgens verwerkt tot blokken, platen, plinten, latten of strips. Daarna kunnen deze worden gelakt of geanodiseerd, in alle RAL kleuren of andere effecten, mocht je dat willen. Je zult bij deze kunststof groothandel in Aalst dus terecht voor kale materialen, maar ook voor een volledig afgewerkt kant-en-klaar product.

De aflevering

Voor de aflevering van de materialen maakt deze groothandel uit Aalst gebruik van eigen chauffeurs die op vaste dagen in de week leveren in jouw regio. Komt dit je niet goed uit, dan werken ze ook met externe transportbedrijven. Er is maar weinig wat niet mogelijk is bij deze kunststof groothandel. Bestel je materialen vandaag nog en binnen de kortste keren maak je ook van jouw project echt iets speciaals.

https://www.cupro.be/