Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Als het tijd is voor een nieuwe dakbedekking

Het weer kan onvergeeflijk zijn, waardoor bewoners en bedrijfseigenaren op het laatste moment nog moeten proberen om problemen met hun dak of ramen op te lossen. Hoe kunnen we het dak en de ramen herstellen?

Huis- en bedrijfseigenaars in de regio Herentals zullen blij zijn met ons restauratieproces van dakwerken Herentals.

De eerste stap is het tonen van monsters aan de eigenaar om hun goedkeuring te krijgen. Het laatste wat we willen is immers ramen of dakshingles installeren die niet bij uw smaak passen.

Onze tweede stap is het voldoen aan de kwaliteitseisen die door de klant zijn gesteld. Voor dit deel van het werk moeten we vragen stellen over de levensduur van de materialen die zullen worden gebruikt. Dus, als de klant besluit om geld te besparen op dakbedekking of ramen, kunnen we iets leveren dat lang meegaat met een goede garantie. Maar, voor diegenen die extra geld willen uitgeven voor de extra waarde kunnen we geweldige materialen leveren met een geweldige garantie. Hoewel elke klus die we voltooien stevige en UV-beschermde materialen gebruikt, zal een beetje extra geld uitgeven altijd resulteren in een langere levensduur.

Wanneer is de beste tijd om uw dak of ramen te laten inspecteren? Wij hebben ontdekt dat de lente- en herfstmaanden de ideale tijd zijn om uw dak en ramen te laten inspecteren. Het is in deze periode dat het weer voldoende afkoelt om onze erkende aannemers te laten komen om woningen en bedrijfspanden te inspecteren.

Ongeacht de tijd van het jaar of het weer, ons team is ervaren genoeg om te weten wanneer uw huis of bedrijf een renovatie nodig heeft.

Wat krijgt u bij een dak- en raamvervangingspakket? Wanneer u met onze projectplanner rond de tafel gaat zitten bij u thuis of in ons kantoor, wordt geen enkel detail aan het toeval overgelaten. Daarom, als uw doel is om geld te besparen, dan zullen we alleen laten zien wat zinvol is voor uw prijsklasse.

Hoewel wij altijd proberen geld te besparen voor alle klanten, is het van vitaal belang op te merken dat veiligheid en beveiliging oprechte zorgen zijn voor ons team. Daarom zullen wij u altijd iets verkopen dat bestand zal zijn tegen de elementen en tegen poging tot diefstal of vandalisme. Dus, of u nu de meest luxe ramen en kozijnen wilt of een dak dat meer dan 30 jaar meegaat, wij zullen ervoor zorgen dat uw huis adequaat wordt beschermd.

Dakwerken Kurt Van Gansen Tarwestraat 34 2200 Herentals Tel: +32 476 94 62 19