Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Analoge manometers van de beste kwaliteit

Wilt u analoge manometers gebruiken voor een nauwkeurige meting binnen uw bedrijf? BIP Elneo uit Olen, nabij Mechelen helpt u graag verder. Dit bedrijf heeft verschillende soorten manometers, waaronder analoge en digitale. Met beide meters voert u een nauwkeurige meting uit van de druk. Bekijk nu het hele assortiment aan drukmeetinstrumenten en bestel wat uw bedrijf nodig heeft aan meters.

Gebruik analoge manometers voor een nauwkeurige meting

De analoge manometers van BIP Elneo zijn van goede kwaliteit gemaakt. U leest eenvoudig de resultaten af van het display met duidelijke cijfers. Hierdoor krijgt u een nauwkeurige meting. De analoge manometers meters de absolute druk voor vloeistoffen en niet-explosieve gassen. Door deze elementen te meten is het mogelijk om een nauwkeurige meting uit te voeren voor uw bedrijf. De analoge manometers van BIP Elneo beschikken over een schaal tot 6000 bar, daarnaast kunnen de meters tot 0,1% nauwkeurig meten. Naast analoge manometers heeft het bedrijf ook verschillende digitale manometers. Deze meters zijn zeer snel af te lezen. U gebruikt de meter om lange druk, piekdruk, specifieke druk of kleine drukveranderingen te meten. Het nadeel is wel dat een digitale meter duurder is dan analoge manometers. Het ligt er maar net aan wat u zelf fijn vindt. Bekijk nu het hele assortiment en vindt de meters die het beste bij uw bedrijf passen.

Bekijk het hele assortiment

Wilt u weten welke drukinstrumenten BIP Elneo allemaal verkoopt? Bekijk dan nu het hele assortiment aan drukinstrumenten. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste drukmeters voor uw bedrijf? Vraag dan de experts van het bedrijf om hulp. Ze gaan samen met u op zoek naar de analoge of digitale manometers voor uw bedrijf. U geeft aan wat uw budget is en waar u normaal gesproken mee werkt en zij nemen u mee naar de producten die het beste bij uw bedrijf passen.

https://bipelneo.com/