Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Architectenbureau uit Antwerpen: de kaders maken het interessant

Vaak ziet men het al aan kinderen op de manier waarop ze spelen. Speelt het kind vooral met poppen dan krijgt het kind vaak in de toekomst een verzorgend beroep, variërend van arts tot thuiszorgmedewerker. Maar speelt een kind vooral met blokken en lego, en kan het kind zich uren vermaken met ingewikkelde constructies gemaakt met de houtjes van Kapla dan zullen ouders en bekenden zich vaak uitspreken dat het kind een mooie carrière als architect is toebedeeld. Uiteraard is het veel te vroeg om de carrière van een kind vast te leggen maar vaak genoeg kloppen de voorspellingen wel enigszins. Er lopen maar weinig architecten rond die nooit omgekeken hebben naar constructiespeelgoed als Lego, Knecks en Kapla. Een voorbeeld van een architectenbureau waarbij de liefde voor architectuur is ingebakken is Daan Van Troyen bvba uit Hombeek, gelegen in de provincie Antwerpen.

Architecten houden van creëren

Daan Van Troyen bvba, het architectenbureau uit de provincie Antwerpen, kan het beamen: er geeft haast niets zoveel voldoening om langs een zelfontworpen woning te rijden en de bewoners te zien van genieten van hun huis. Hetzelfde geldt uiteraard voor een door het architectenbureau uit Antwerpen grondig verbouwd huis. Bijvoorbeeld als er licht schijnt in de aanbouw waar een praktijk aan huis is gecreëerd. Dat soort aanblikken doen menig architecten ’s hart sneller kloppen.

Creëren met kaders

Een architect heeft een scheppend beroep. Toch werkt een architect wel tussen strak geformuleerde kaders. Dus helemaal vrij is het creëren ook weer niet. Dat weet ook dit architectenbureau te Hombeek, nabij Antwerpen. Er is rekening te houden met wetgeving, met het budget, de wensen van de opdrachtgevers en de plek waar het gebouw zal komen te staan. Toch is dat spanningsveld ook weer interessant voor veel architecten. De kaders en grenzen maken dat er soms extra creatief moet worden nagedacht om zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat de klant zou willen als eindresultaat.