Super-grandparents

Arend Beveiliging

20 okt 2017

Een bewakingssysteem nodig? Arend Beveiliging heeft het voor u. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van veiligheidsmethoden kunt u niet alleen bij ons terecht voor het laten installeren van beveiligingssystemen, maar kunt u tevens bij ons terecht voor advies.

Wij leveren zeer uiteenlopende producten en diensten. Camerabewaking met hoge kwaliteit opnamen, biometrische toegangscontrole en bepantsering van toegangsdeuren zijn een aantal diensten uit ons assortiment. Verder kunt u rekenen op een langdurige samenwerking. Arend Beveiliging kan namelijk ook het onderhoud aan uw bewakingssystemen uitvoeren.

Toegangscontrole van Arend Beveiliging

Een veilige toegang is erg belangrijk. Arend Beveiliging levert verscheidene middelen om de veiligheid van de ingangen in een pand of bedrijf te verbeteren. Zo leveren we toegangscontrole- en sluitsystemen van CDVI Group. Daarmee kunt u deuren en openingen beveiligen met electromagneten en sluitplaten. Dat kan uitgebreid worden tot een totaalsysteem met intercomfunctie, vingerlezers, prox-readers en keypads voor absolute veiligheid.

Voor de afsluiting van grote complexen of gebouwen met veel deuren kunt u kiezen voor een uitgebreider systeem. Vanuit een centraal punt kunt u via het ATRIUM toegangscontrolesysteem van CDVI tot wel 100 deuren beheren. Op die manier houdt u de beveiliging van uw bedrijfspand of appartementencomplex overzichtelijk. Kies ook voor een veilige toegangscontrole, kies voor de diensten van Arend Beveiliging.

Camerasystemen voor uw bedrijf

Laat Arend Beveiliging u adviseren over de plaatsing van uw camerasysteem. Er komt meer kijken bij de plaatsing van een camera dan men gewoonlijk verwacht. Dat komt omdat men vaak alleen denkt aan wat er moet worden bewaakt en niet aan hoe het wordt bewaakt. Er wordt niet nagedacht over de omstandigheden waar de camera zich bevindt. Is het in de buitenlucht, is de locatie te licht door weerkaatsing of is moet de veiligheid ‘s nachts juist worden gewaarborgd.

Bij Arend Beveiliging weet men hoe een locatie het best beveiligd kan worden en kunnen wij u daarover uitgebreid advies geven. Bent u geïnteresseerd in het zo strategisch en economisch mogelijk installeren van een camerasysteem? Neem dan een contact op met ons installatiebedrijf en neem een kijkje op de website van Arend Beveiliging.

https://arendbeveiliging.nl/