Ontdek de vele troeven van Peugeot bedrijfswagens

Wanneer je zeker wilt zijn dat iedereen in je bedrijf over een goed vervoersmiddel beschikt, dan zijn bedrijfswagens wellicht een goede oplossing. Van kleine stadsauto’s tot grotere gezinswagens, alles is tegenwoordig mogelijk op vlak van bedrijfsvoertuigen. Met het merk Peugeot kies je tegelijkertijd voor een merk dat kwaliteit garandeert. Als je bedrijfswagens van Peugeot wenst in te schakelen, dan kun je daarvoor het beste terecht bij Garage Scheerens. Zij bieden een professionele en snelle service vanaf de eerste stap die je bij hen binnenzet. Zo laten ze je ook niet aan je lot over wanneer je de gewenste wagens bij hen hebt aangeschaft. Met een uitgebreide dienstverlening na de verkoop zul je nooit spijt hebben van deze beslissing.

Maak kennis met kwaliteit

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste bedrijfswagens van Peugeot voor jouw onderneming? Dan helpen de specialisten bij Garage Scheerens je graag verder. Met een team van ervaren medewerkers weten ze gericht naar de beste oplossingen voor jou te zoeken. Via een vrijblijvende offerte krijg je reeds zicht op de uiteindelijke kosten van deze investering. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten want alles staat in deze offerte vermeldt. Als je besluit om bedrijfswagens van Peugeot in te schakelen, dan zorgen zij ervoor dat deze perfect afgeleverd worden bij hun nieuwe eigenaar. Denk hierbij eveneens aan een afwerking met specifieke accessoires of kies een standaardmodel uit het diverse aanbod.

Kom gerust langs

Ga zeker eens langs bij Garage Scheerens om de Peugeot bedrijfswagens te ontdekken. Zij geven je graag een woordje uitleg over de verschillende modellen en bieden je de kans om een testrit te maken. Je leert tenslotte pas echt de wagen kennen wanneer je ermee op de baan gaat. Maak een afspraak bij hun team door contact op te nemen met de enthousiaste medewerkers.

https://www.peugeotscheerens.be/nl/

Koop gebruikte auto’s: let op lage emissies!

waarde gebruikte auto

Doordat er steeds meer lage-emissiezones (LEZ) komen, wordt het steeds moeilijker om een ​​gebruikte auto te vinden die geschikt is om overal binnen te komen. U moet hierop letten …

Brussel, Antwerpen en Gent zijn de eerste drie steden in België die lage-emissiezones introduceren, en in de toekomst zullen er nog meer bijkomen. Neem Mechelen en Luik als voorbeeld. En omdat België België is, kan elke stad zijn eigen regels bepalen. Over het algemeen wordt het gebruik van dieselvoertuigen vanaf 4 januari 2020 vanaf 1 januari 2020 echter verboden. Euro 5-diesel mag tot 2025 binnen.

Voor benzine is de situatie niet zo urgent: het is gegarandeerd dat het Euro 2-model vóór 31 december 2024 (1997) zal worden gebruikt, zelfs na 2025 Euro 3-benzine (1 januari 2001) Er zijn geen beperkingen.

Met dit alles in gedachten zal de keuze afhangen van factoren zoals levensduur (hoe lang ben je van plan de auto te houden?), Jaarlijks aantal kilometers (waarom geef je diesel op tijdens het rijden?), En of je vaak in LEZ moet zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u natuurlijk kiezen voor andere mogelijkheden voor incidenteel reizen. Of neem bijvoorbeeld een dagkaart, zoals een keer Antwerpen binnenrijden. 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com

Een laadpaal thuis voor mijn elektrische bedrijfswagen

Wanneer u gebruik maakt van een elektrische bedrijfswagen dan is een laadpaal bij u thuis geen overbodige luxe. Als er één aspect is dat mensen toch een klein beetje eng vinden aan een elektrische auto, is het feit dat de accu altijd voldoende opgeladen moet zijn om uw rit te voltooien. In feite is dit niet anders dan dat er genoeg benzine in de tank moet zitten, maar voor velen voelt het anders. Een laadpaal thuis laten installeren voor uw elektrische bedrijfswagen neemt deze zorgen weg. Daarnaast is het simpelweg fijn als u uw auto in de buurt van uw huis kunt parkeren. U wilt niet elke ochtend een flinke wandeling moeten maken omdat de dichtstbijzijnde laadpaal ver weg is. Dat kan eenvoudiger. Bovendien is het plaatsen van een laadpunt in de buurt van uw woning goed te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Misschien dat u eens de services van ChargePro moet bekijken.

De voordelen van een laadpaal thuis van ChargePro

Inmiddels is een laadpaal in de buurt laten plaatsen niet vreemd meer. Als u er nog geen heeft, kunt u ervoor kiezen om deze te laten plaatsen door ChargePro. Naast het gemak van een laadpaal thuis voor uw elektrische bedrijfswagen, is een groot voordeel van de laadpunten van ChargePro dat deze gemaakt zijn van duurzame materialen. Op meerdere wijzen draagt u dus bij aan een beter milieu. Daarnaast zijn de laadpalen van ChargePro eenvoudig om te gebruiken. Dankzij hun overzichtelijkheid kan iedereen er goed gebruik van maken. Daarnaast gaat het opladen vlot en veilig.

Hou alles bij middels de app

Daarnaast heeft ChargePro een eigen app waar u gebruik van kunt maken voor uw elektrische bedrijfswagen. Hierop worden alle statistieken met betrekking tot het opladen van uw auto bijgehouden. Zo kunt u precies zijn hoe lang u doet over het opladen en wat de kosten zijn. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.


Super-grandparents

De mogelijkheden van laadpunten voor ondernemers

Bent u een ondernemer en overweegt u om laadpunten te laten plaatsen? U bent niet de enige, want meer en meer mensen beginnen de potentie van elektrische auto’s te ontdekken. En dat is maar goed ook, want we ondervinden tegenwoordig steeds meer de gevolgen van klimaatverandering. Er moet iets veranderen. Elektrische auto’s zijn een stap in de goede richting. En ze brengen meer voordelen met zich mee. Elektrische auto’s zijn namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar ze zijn tevens goedkoper in vergelijking met auto’s die gebruik maken van andere soorten brandstoffen (benzine of diesel bijvoorbeeld). En omdat dergelijke duurzame initiatieven aangemoedigd worden door de regering, kan het u ook een belastingvoordeel opleveren. Genoeg redenen om op zoek te gaan naar een goede installateur van laadpalen.

Laadpunten voor ondernemers: welke installateur van laadpalen kies ik?

Als ondernemer kan het laten plaatsen van laadpunten vele voordelen met zich meebrengen. Ten eerste voorziet u op deze manier werknemers van de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden. Daarnaast kunnen ook klanten voortaan hun elektrische auto bij u opladen, iets wat enorm gewaardeerd wordt. Tevens kunt u nu uw medewerkers een elektrische auto als lease optie aanbieden. Kortom, er zijn genoeg redenen om als ondernemer voor het laten plaatsen van laadpunten door een installateur van laadpalen te kiezen. Echter wilt u niet alleen dat deze palen snel geplaatst worden, maar dat deze ook naar behoren geplaatst worden. U zoekt iemand met ervaring en de technische know-how om het goed uit te voeren. Er is een bedrijf dat aan uw eisen voldoet: ChargePro.

De voordelen van ChargePro

De installateurs van ChargePro staan u met raad en daad bij. Een installateur van laadpalen van ChargePro bekijkt uw situatie en kiest vervolgens voor de beste oplossing. Hoe de parkeerplaats van uw kantoor er ook uitziet, ChargePro zorgt voor een oplossing op maat.