Super grandparents
Image default
Gezondheid

Bach Rescue: natuurlijke ondersteuning bij stress en angst

In onze drukke en veeleisende maatschappij hebben veel mensen last van stress en angst. Stress is heel ongezond en heel vervelend. Gelukkig zijn er verschillende natuurlijke middelen die kunnen helpen bij het verminderen van deze klachten. Eén van deze middelen is Bach Rescue. In deze tekst bespreken we wat het is en hoe het je kan helpen bij stress en angstige gevoelens.

 

Wat is Bach Rescue?

Bach Rescue is een natuurlijk middel dat bestaat uit een combinatie van vijf Bachbloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Deze bloesems worden volgens de principes van de beroemde Britse homeopaat Edward Bach gebruikt om emotionele klachten te verminderen. Deze bloesems zijn speciaal uitgekozen vanwege de kalmerende eigenschappen. Je kunt het middel in verschillende vormen krijgen. Het is verkrijgbaar in druppels, spray, pastilles en crème. Je kunt dus kiezen wat jij zelf de fijnste gebruiksmanier vindt. De Bach Rescue Spray is bijvoorbeeld erg gemakkelijk om mee te nemen.

 

Hoe kan het helpen bij stress en angst?

Het middel kan op verschillende manieren helpen bij stress en angst. Zo kan het bijvoorbeeld zorgen voor meer innerlijke rust en kalmte, waardoor stressgevoelens minder worden. Ook kan het helpen bij het verminderen van angstgevoelens, paniekaanvallen en nervositeit. Het helpt je bij het bevorderen van ontspanning en het ondersteunen van je emotionele balans. Daarnaast kan het middel helpen bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen en het verminderen van slaapproblemen.

 

Je kunt het middel gebruiken in verschillende stressvolle situaties zoals examens, drukke ruimtes of bijvoorbeeld tijdens het reizen. Bach Rescue kan veilig gebruikt worden bij volwassenen, kinderen en dieren. Het middel is niet verslavend en heeft geen bijwerkingen. Wel is het belangrijk om bij aanhoudende klachten altijd contact op te nemen met een huisarts of therapeut.

https://www.bachbloesemmix.be/bach-rescue