Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Timmerman

Timmerman Functie U bent schrijnwerker en kan het werk fabriceren dat opgedragen is. Aanbod Je komt in een dynamisch team terecht waar je dagdagelijks van kan bijleren. Jouw profiel je bezitting over een rijbewijs b. Je hebt al een eerste ervaring in de bouw als schrijnwerker. Hout schiften en de goederenvoorraad grondstoffen en verbruiksgoederen vastmeren, houten onderdelen en structuren fabriceren : bruggen en loopplanken, houten onderdelen en structuren fabriceren : huizen met houten frame, chalets, constructies ontwerpen op onderstel van plannen en technische vereisten ( geraamten, trappen, … ) Diploma secundair onderwijs

Wat doet een timmerman?
Een timmerman gebruikt zijn handen en machines vooral om constructies te bouwen, monteren of repareren. Meestal gaat het om houten constructies zoals kozijnen, ramen, deuren, vloer- en dakconstructies. Je werkt in teamverband of zelfstandig onder begeleiding van een opdrachtgever. Vaak werk je ter voorbereiding op een schilder of metselaar. Er zijn verschillende functies in de timmerindustrie. Je kunt allround timmerman zijn, maar je kunt je ook specialiseren in een meubelmaker, schrijnwerker of betontimmerman.

Waar kun je timmerman worden?
Als timmerman werk je aan renovaties en nieuwbouw. Ook kunt u uw huis, kantoor of ander pand renoveren. U kunt bijvoorbeeld werken voor of voor een aannemer, timmer- of bouwbedrijf. Als timmerman werk je vaak op verschillende locaties.

Welke vaardigheden heb je nodig als timmerman?
Als timmerman werk je vaak volgens werktekeningen. Het is dus belangrijk dat je de tekening goed kunt lezen. Net zo belangrijk is dat je altijd netjes en nauwkeurig moet werken, want je werk moet altijd netjes en nauwkeurig worden gedaan. Dit ter voorbereiding op ander werk, dus het is belangrijk om een ​​goede basis te hebben en netjes en ordelijk te werken. Daarom zijn de typische kenmerken van een timmerman realistisch, traditioneel en intellectueel.

vacatures

https://www.vindazo.be/keywords/timmerman.html