Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een houten vloer? Dan bent u hier goed!

BAX houthandel beschikt over talloze mooie vloeren, waaronder natuurlijk ook houten vloeren. houten vloeren zijn er in allerlei soorten en smaken. U kunt bij BAX in ieder geval gegarandeerd een mooie houten vloer onder uw voeten krijgen die strak is afgewerkt. De houten vloeren kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Denk aan een vissengraat patroon, maar ook kunt u voor gerookt houten kiezen. Hierbij kunt u ook weer kiezen tussen een massief houten vloer, een lamelparket en een speciaal houten vloer. U kunt dus sowieso uit genoeg mogelijkheden kiezen om zo uw ideale houten vloer samen te stellen.

Diverse opties bij een houten vloer

Misschien krijgt u door de opties die in de introductie zijn genoemd wel keuzestress. Natuurlijk is dat nergens voor nodig, maar we helpen u graag een breder idee te geven in de mogelijkheden bij een houten vloer van BAX. De massief houten vloer is op aanvraag leverbaar. Bij de lamelparket heeft u een aantal verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten toplaag met een onderlaag van multiplex, zodat u ook van vloerverwarming zou kunnen genieten. De speciaal houten vloer heeft planken van wel 33 centimeter breed. Bent u ook helemaal ondersteboven van het vissengraat patroon bij een houten vloer? Wij tenminste wel! Het zorgt voor een moderne en frisse uitstraling en staat mooi bij verschillende meubels. U kunt ook nog voor hele brede planken kiezen, mocht u dit willen. Als laatste kunt u nog kiezen voor de gerookt houten vloer met een wat donkere en stoere uitstraling. 

Meer weten over BAX?

BAX houthandel heeft nog veel meer te bieden dan alleen houten vloeren. Zo verkopen we bij BAX ook laminaat vloeren en pvc. Neem gerust voor het hele aanbod een kijkje op www.baxhouthandel.com. U kunt ook bij BAX terecht voor traprenovatie. Bij traprenvatie zorgen we ervoor dat de vloer mooi overloopt in uw trap en vervangen we de versleten delen. Mocht u nog vragen hebben omtrent de vloeren van BAX of wilt u persoonlijk advies op maat? Ga dan snel naar baxhouthandel.com en neem contact met ons op.

https://baxhouthandel.com/