Super grandparents
Image default
Beauty en verzorging

Bezoek dit kapsalon in Mechelen waar knippen een kunst is

Heb jij ook nood aan een nieuwe snit en zoek je een kapsalon in de buurt van Mechelen? Ga dan eens langs bij Rebelation. Bij deze kapperszaak staat een team met professionele kappers klaar om al jouw haarwensen te laten uitkomen. Heb je een gek idee? Geen vrees, want voor deze experts is niets te gek. Hoe creatiever, hoe beter. Haar is hun passie en het knipwerk is hun persoonlijke kunstvorm. Deze haarkenners blijven graag trouw aan de nieuwste trends in de kapperswereld en tegen een uitdaging zeggen ze absoluut geen neen. Ze staan garant voor professionaliteit en puur vakmanschap. Vertrouw je eigen haar of dat van je partner of kinderen aan deze haarmagiërs.

Ga voor een creatief kapsel tijdens je kappersbezoek in Mechelen

Kwam je een specifieke kapsel tegen op sociale media, de televisie of misschien zelfs in een tijdschrift? Breng een foto van je inspiratie mee tijdens je bezoek en zij zorgen dat je met datzelfde kapsel én een glimlach buiten wandelt. Weet je eigenlijk zelf niet helemaal goed wat je wilt of wat je haar aankan? Vertrouw dan op het advies van de experts in dit kapsalon in Mechelen. Ze zullen op basis van je gezichtsvorm en de gezondheid van je haar steeds de beste route opgaan. Daarnaast zullen ze nooit iets doen waar jij als klant niet volledig achterstaat.

Maak een afspraak door ze op te bellen

Trouwens is dit kapsalon in Mechelen ook trotse ambassadeur van het professionele merk Fudge. Dit merk staat voor duurzaamheid en levert dit kappersteam al de nodige producten aan die ze nodig hebben voor de verzorging van jouw haar. Sta je haast te springen om langs te gaan zodat ze jouw haar onder handen kunnen nemen? Vergeet dan zeker geen afspraak te maken door hen even op te bellen. Ontdek tijdens je bezoek wat de producten van Fudge gecombineerd met hun vakmanschap voor jouw haar kunnen betekenen.

https://rebelation-hairdresser.be/