Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Bij deze kine in Hoogstraten boekt u verbluffende resultaten

Heeft u last van langdurige pijnklachten? Kunt u bepaalde ledematen niet goed meer bewegen? Dan kan kinesitherapie erg nuttig zijn. Tijdens zo’n therapie voert u gerichte oefeningen uit om zo de pijnklachten te verminderen en de aangetaste lichaamsdelen beter te bewegen. Een voorbeeld van een goede kine is MOVE TO GO in Hoogstraten. Deze geweldige praktijk wordt geleid door een zeer bekwame kinesitherapeute. Ze heeft meerdere opleidingen gevolgd, niet alleen in de kinesitherapie, maar ook in osteopathie en dry needling. Ze heeft dus zeker en vast de juiste skills om jouw klachten op te lossen.

Deze kinesiste biedt een persoonlijke aanpak

Wat voor de een werkt, werkt daarom niet per se voor de ander. Daarom voorziet deze kine in Hoogstraten een behandeling op maat voor elke individuele patiënt. De kinesiste bekijkt en behandelt elke patiënt als één geheel. Dit houdt in dat ze niet alleen kijkt naar het geblesseerde of pijnlijke lichaamsdeel, maar naar het hele lichaam. De verschillende lichaamsdelen staan namelijk met elkaar in verbinding en kunnen dus een invloed op elkaar uitoefenen. Pijnklachten en blessures zijn vaak heel complex. Daarom voert ze een grondig onderzoek uit om de oorzaak te achterhalen. Zo kan ze de behandeling zo gericht mogelijk opstellen. U kunt dus rekenen op een efficiënte behandeling met een uitstekend resultaat.

Maak snel een eerste afspraak

Lijkt het u wel wat om jouw pijnklachten aan te pakken samen met deze geweldige kine in Hoogstraten? Dan neemt u best zo snel mogelijk contact met haar op. Op haar mooie website vindt u alle informatie die u nodig heeft. U kunt er ook een afspraak maken via een handige online tool. Doe dit zeker zo snel mogelijk, zodat u spoedig van uw pijnklachten verlost bent! Als u vragen heeft voor deze kinesiste, dan kunt u deze gemakkelijk stellen via het online contactformulier. Ze geeft u dan een snel antwoord.

https://movetogo.be/