Super grandparents
Image default
Vakantie

Bij dit hotel in Poperinge kunt u met uw hele familie overnachten

Bent u van plan om met uw hele familie op vakantie te gaan? Of met een grote vriendengroep? Dat kan bij Skindles, een gezellig hotel in Poperinge. Dit hotel biedt slaapplekken voor 24 personen. Niet alleen kunt u het hotel met familie en vrienden bezoeken, maar ook met collega’s – in het kader van teambuilding – of met zakenpartners. Voor die laatste zijn de Skindles business flats beschikbaar.

Het hotel

Het hotel in Poperinge wordt gerund door Chantal en Peter, echte levensgenieters. Ze hebben samen twee tienerdochters. In 2015 zijn ze gestart met een ander vakantiehuis in de buurt van Poperinge, maar tegelijkertijd hebben zijn ook dit hotel overgenomen. Chantal en Peter stoppen al hun ziel en zaligheid in het bedrijf en doen er alles aan om hun gasten een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen.

De historie

Het hotel in Poperinge is gelegen in een bijzonder pand, namelijk een Classicistisch herenhuis uit de 18e eeuw. Tijdens en vlak na de Eerste Wereldoorlog heette het bedrijf La Bourse du Houblon, genoemd naar een Britse club die alleen toegankelijk was voor officieren. Dit hotel bevond zich in dezelfde straat als waar het huidige hotel is gevestigd. In de jaren na de oorlog, werd het hotel vooral bezocht door Engelsen die op bedevaart kwamen, om herinneringen uit de oorlog op te halen. Het hotel heeft veel grote namen uit de oorlog te gast gehad, waaronder Duitse propaganda-minister Goebbels en Lord Armstrong.

Slaap heerlijk in de gezellige kamers

Hoewel het hotel accommodaties biedt voor 24 personen, zijn er genoeg aparte kamers waarin u zich terug kunt trekken. In feite bestaat het verblijf uit zes losse appartementen, met daarin verschillende slaapkamers. Bovendien zijn die appartementen voorzien van één of meerdere badkamers, een keuken en een zithoek. Ook is er een gezamenlijke Dining room en professionele keuken te vinden, met daarnaast een bar. Het hotel beschikt daarnaast over een gezamenlijk salon met grote een grote televisie, een piano en gitaren.

https://www.skindlespoperinge.com/