Doedelzakspeler

Doedelzakspeler

Voor het inhuren van een doedelzakspeler bent u bij Mackay Bagpipe Services aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat we een unieke sfeer brengen op bruiloften, uitvaarten en andere gelegenheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een Schotse ervaring en de gasten zullen versteld staan van het prachtige geluid van de doedelzak.

“Doedelzak muziek raakt mij altijd zo in het hart.” Of: “Ik krijg altijd direct kippenvel als ik een doedelzak hoor”. Dat zijn reacties die wij vaak te horen krijgen bij onze optredens. En wij willen u ook graag deze ervaring bieden en bijdragen aan de sfeer op uw evenement. Doedelzak gaat namelijk ook over de historie en de herinneringen die mensen erbij krijgen. 

 

Doedelzakspeler inhuren

Onze doedelzakspeler is in te huren voor verschillende speciale gelegenheden en kan een aangename verrassing zijn voor uw bezoekers. Wij geven vaak een optreden op bruiloften om van deze speciale dag een extra onvergetelijke dag te maken. Op elke bruiloft wordt er muziek gespeeld, maar als u de gasten iets specialers wilt geven dan is de doedelzak een uitstekende keus. 

Naast het aanbieden van een solo doedelzaker speler hebben we bij Mackay Bagpipe Services nog meer mogelijkheden. Er kan ook gekozen worden voor een duo, trio of zelfs een miniband als het inhuren van 1 speler te weinig is. Voor een grotere locatie wordt aangeraden om meerdere doedelzakspelers in te huren. Wij denken graag met je mee om de gelegenheid nóg specialer te maken. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken en dan helpen wij u graag. 

Het huren van een doedelzakspeler kan in heel Nederland. Ook al zitten wij in Noord-Holland, er zullen geen extra reiskosten in rekening worden gebracht. 

 

Over Mackay Bagpipe Services

Gilian Hettinga is samen met zijn vrouw Jolene de basis van Mackay Bagpipe Services. Gilian speelt al sinds zijn 16e doedelzak en zijn passie ligt vooral bij Schotse en Ierse folkmuziek. Ook heeft hij vaak meegedaan aan wedstrijden en is 6e geworden bij het wereldkampioenschap in Schotland. Samen met zijn vrouw treed hij vaak.

Bent u na het lezen geïnteresseerd in een doedelzakspeler die uw gelegenheid een bijzondere sfeer geeft? Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan via de site, telefonisch of per mail. https://www.mackaybagpipeservices.nl/

https://www.mackaybagpipeservices.nl/

Super-grandparents

De verveling slaat toe: wat te doen?

Het gebeurt iedereen wel eens dat ze zich enorm vervelen. Waarschijnlijk herinner je jezelf nog wel hoe het was als kind, zonder smartphones en tablets, toen kon je jezelf heel erg goed vervelen. Vooral als het regende, want dan moest je binnen blijven en binnen was al helemaal niets leuks te beleven. Nu je volwassen bent, verveel je je waarschijnlijk af en toe nog steeds, maar wel op een andere manier dan vroeger. Vroeger had je namelijk echt helemaal niets te doen en nu zit je in een tegenovergestelde situatie. Je hebt juist heel erg veel te doen, soms is al het werk dat jij moet doet zo veel, dat je niet weet waar je moet beginnen. Dan ga je een beetje dralen en alles uitstellen en dat is nu juist ook een vorm van verveling. Het uitstellen van werk is niet per sé goed, maar als je het dan toch doet dak kan je maar beter de lege tijd die je daarmee creëert vullen met iets leuks.

 

Tijd hoef je namelijk niet altijd nuttig te besteden, dit is veel te saai, maar het is ook niet fijn om helemaal niet te weten wat je kan doen. Daarom geef ik in dit artikel een aantal opties, zo hoef je je nooit meer te vervelen! De eerste optie is om het nieuws vandaag eens te volgen. Wie weet komt er nog wel wat interessants voorbij.  Bovendien kan je het nieuws altijd en overal volgen, waar je ook bent, hoe laat het ook is. Bij het lezen, luisteren of kijken van nieuws denk jij waarschijnlijk aan het saaie acht uur journaal, maar het nieuws kan ook heel leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan royalty nieuws, in de wereld van de adel gebeurt er altijd wel iets schandelijks. Kortom, verveel je nooit meer door naar het nieuws te kijken, luisteren of lezen.

https://www.redactie24.be/

Laptop reparatie in Groningen

Laptop reparatie in Groningen

Op zoek naar vakkundige laptop reparatie in Groningen? Bij Mobilefix kun je terecht voor de meest uiteenlopende hulp en reparaties voor je laptop of desktop, zowel voor hardware als software. Vooraf geven we je een diagnose en prijsopgave. Op deze manier weet je vooraf altijd waar je aan toe bent. Wij begrijpen natuurlijk dat je laptop of desktop van dagelijks belang is. Daarom doen we ons best om de reparatie altijd binnen één dag uit te voeren. Wanneer je laptop is gerepareerd, geven we je het apparaat schoon en gebruiksklaar terug. 

Wij repareren laptops en desktops van alle merken. Wij zijn daarbij ook de specialist in Apple Mac laptop reparatie in Groningen. Begint jouw laptop trager te worden? Dan zetten we er graag een snelle SSD schijf in voor je. Vaak is een refresh ook voldoende. We verversen dan de software en reinigen je Mac ook intern.

Deskundige laptop en desktop reparatie

Mobilefix in Groningen werkt met ervaren monteurs die passie hebben voor wat zij doen. We bieden eerlijke en scherpe prijzen en werken met een gratis analyse vooraf. Bij ons krijg je altijd drie maanden garantie op vervangen onderdelen.

Wij voeren de volgende desktop en laptops reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit:

 • Harde schijf vervangen
 • Scherm vervangen
 • Software installatie
 • Interne reiniging
 • Toetsenbord vervanging
 • Koelpasta vervangen
 • Accu vervangen
 • Oplaad connector reparatie
 • Toetsenbord reparatie
 • Trackpad/muis reparatie
 • Grafische kaart reparatie
 • Waterschade reparatie
 • Overige hardware reparatie

Mobilefix Groningen

Mobilefix is de plek voor smartphone, tablet, desktop en laptop reparatie in Groningen. Wij doen ons best om de meeste reparaties binnen één dag te kunnen uitvoeren. Mobilefix repareert en onderhoudt laptops en desktops van alle merken. Wil je een afspraak maken voor laptop reparatie of het onderhoud voor jouw laptop of desktop? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkel op de Aweg in Groningen. 

https://www.mobilefix.nl/reparatie/laptop-desktop-reparatie/

Super-grandparents

Stylish oud worden

Wat ik zelf altijd eng vind is het idee dat mensen die minder mobiel zijn en dan in het bad moeten stappen om te gaan douchen! Ikzelf heb ook zo’n douche en heb er zelfs last van terwijl ik nog redelijk jong ben, laat staan hoe lastig het is voor de mensen die wat stroevere gewrichten hebben of die last hebben met hun evenwicht houden! Dit gaat misschien niet vandaag of morgen fout, maar het gaat zeker ooit fout en dan is het geen overbodige luxe om hieraan toe te geven en er mee in te gaan, het zorgen dat douchen veilig gaat is dan ook van het hoogste belang, gevaar zit weliswaar in een klein hoekje, maar dit valt in te zien en te ontwijken.

Door een veilige douche te nemen kan je makkelijk in de douche stappen doordat er geen drempel meer is, en een deur die gemakkelijk opengaat zonder te veel frictie. Naast dat dit veilig is voor iedereen brengt dit ook een heel luxe en mooi karakter met haar mee. Ik heb dit gezien in allerlei badkamers en sta er wel van te kijken wat voor moois het is, dat oude bad in de douche is echt van het vorige decennium als je kijkt naar de uitstraling.

Wat ook heel goed ervaren wordt is een lichaamsdroger, dit is een apparaat waarmee je geen handdoeken meer nodig hebt, dit kan je aanzetten en dan word je afgedroogd zonder handdoek. Door dit te gebruiken kan je overal bij, dat enige lastige plekje op de rug kan eindelijk bereikt worden en die pijnlijke handeling door een schouderblessure of schouderslijtage is dan verleden tijd. Door simpel op een knop in de douchte te duwen wordt er lucht op je lichaam geblazen en zo wordt u door de lucht afgedroogd zonder enig bijzijn van handdoeken.

https://lavicta.nl/

Super-grandparents

Waaltjes en keramiek

Ik ben echt een perfectionist van de hoogste rank! Dit zowel zijn voor- en nadelen, als voordeel heeft het dat ik altijd wel een goede keuze maak waarmee ik tevreden mee ben, maar als nadeel heb ik heel vaak dat mijn keuzeproces té lang duurt! Ik wil graag zoveel als mogelijk onderzoek doen en ik denk er minimaal een paar uur over, dus voor snelle keuzes hoef je niet bij mij te zijn. Waar mijn perfectionisme wel voor heeft gezorgd is dat ik kennis heb van allerlei dingen die eigenlijk niet zoveel uitmaken, ik ben een soort spons voor informatie.

Ik moest mijn tuin van mijn nieuwe huis opnieuw inrichten, omdat de vorige bewoner de natuur haar gang heeft laten gaan, dus veel groene bakken verder en na een aantal verbeteringen getroffen te hebben, moest ik het gaan inrichten! Ik had al een idee wat ik wilde waarmaken, ik ging een klein terrasje met ceramaxx tegels beleggen en dan nog een pad naar de schuur door de hele tuin! Dus ik het helemaal naar mijn zin hebben, alleen kwam dan de vraag van welke soort stenen of betegeling? Ikzelf hou echt van waaltjes, dit zijn de stenen die op de straat te vinden zijn, ze dragen een bepaald karakter met zich mee wat mij heel erg aanstaat.

Deze gebakken waaltjes worden gemaakt van klei, dit kunnen verschillende soorten klei zijn, die worden gevormd en gebakken op 1100 ℃ voor een paar dagen om het water eruit te krijgen. Het voordeel van gebakken waaltjes in plaats van betonnen waaltjes is dat je deze makkelijk kunt kleuren, helaas zijn deze wel duurder.

De ceramaxx tegels hebben iet luxe over zich heen wat me aanstaat! Deze zijn te vinden in veel verschillende kleuren en gaan lang mee, ik vond dit dus een ideale toevoeging voor het terras!

https://www.bricksandstones.nl/

Super-grandparents

Kwantumfysica in terrastegels

Als ik zou zeggen dat kwantumfysica heel veel te maken heeft met keramische terrastegels zie me waarschijnlijk voor gek aan, maar het is écht zo! De productie van keramische tegels is een gecompliceerd proces, allereerst wordt de vorm gemaakt vanuit zoiets als klei (dus geen metaal), deze klei wordt dan naar behoeven dusdanig veranderd zowel in vorm als in kleur, dit is waar kwantumfysica om de hoek komt kijken, welke kleur wij zien ligt aan elektronen van het voorwerp waar het licht op valt, om wat specifieker te zijn de ruimte die zij hebben. Bij grote moleculen hebben elektronen meer ruimte om zich te bewegen en dus nemen zij andere fotonen op (dit is licht), wij gebruiken dit proces al jaren, zelf 400 na christus! Toen vermaalde we bijvoorbeeld goud om dan een kleur die we willen hebben te maken!

Dit gebeurt hedendaags ook constant! In de fabriek worden kleine deeltjes toegevoegd om de keramische tegels een bepaalde kleur te geven! Gevolgd door de kleuring komt de vorming hier wordt er structuur gegeven aan de tegels, door een enorme roller over de klei te laten gaan dit zorgt voor groeven erin. Hierna worden er in de klei kleine steentjes toegevoegd (als dit gewenst is), deze worden erop gestrooid en dan met een soort deegroller erin gerold. Deze stap wordt gevolgd door het verwarmen van de klei, nu is er sprake van keramiek! Doordat de bindingen zo zijn veranderd is de keramiek nu misschien wel harder dan metaal! Hier heb je gebakken tegels, wie had nou gedacht dat er zoveel denkwerk achter zat? Als allerlaatst wordt de keramiek gesneden in groottes naar wens. De tegels worden verpakt en gedistribueerd naar alle panden waar dit nodig is en dan komt jij in het plaatje, je kiest een tegel uit die het beste past bij uw nieuwe badkamer of terras.

https://www.bricksandstones.nl/

Super-grandparents

Waarom winter mijn favoriete seizoen is

Veel mensen zijn het niet met me eens, maar dat maakt mij niet zoveel uit! De winter is mijn favoriete seizoen, ik hou van de sneeuw, het bevroren meer, de dikken jassen en veel wat hiermee gepaard gaat! Met de mode kan je wat extra zijn en gewoon rondlopen met een dikke jas wat mij het gevoel geeft alsof ik constant geknuffeld word door een warmte! Wat zeker ook helpt is dat mijn favoriete feestdag ook in deze periode is: Kerstmis. Ik ga altijd gourmetten met de familie bij mijn opa en oma hun huis, ik zie dan dat ze echt moeite hebben gedaan om het gezellig te maken. Ze hebben bijvoorbeeld bij de openhaard sokken met daarin cadeautjes opgehangen, overal zijn er kerstlichtjes in het huis en dan is de grote tafel uit de berging gehaald en helemaal mooi bekleed!

Waar mijn opa en oma ook aandacht in hebben gestoken bij kerstmis zijn de kerstbomen, er zit er eentje in huis en eentje in de tuin. Beide zijn prachtig versierd (geschmückter weihnachtsbaum) en beide hebben wonderbaarlijk genoeg sneeuw omringend en op de kerstboom. Dit is voor de kerstboom binnen in het huis natuurlijk nep, maar ik hou nog steeds van het gezicht van een besneeuwde kerstboom (Weihnachtsbaum schnee), het heeft wat extra’s!

Wat ik uiteindelijk het meest van belang vind tijdens kerstmis en soortgelijke feestdagen is uiteindelijk wel mijn familie zien, ze zijn helaas altijd wel druk en door zo’n vaste dag waarop iedereen elkaar kan zien en gewoon even geen stress heeft is heel mooi, het geeft me geluk om iedereen te zien die het naar hun zin hebben en dan ben ik gewoon even de gelukkigste persoon van de wereld! Ik zou het voor geen goud willen overslaan, het is me zó dierbaar om iedereen te zien.

https://www.xmasdeco.de/

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: Schoon&Co

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Schoonmaakbedrijf Schoon&Co is een professioneel schoonmaakbedrijf dat in 2011 is opgericht. Onze doelgroep is het mkb, hotellerie, VVE’s, sportverenigingen en onderwijsinstellingen. Inmiddels hebben wij een grote groep trouwe klanten. Wij merken dat klanten graag klant bij ons worden en ook blijven, hier zijn wij trots op. 

Duurzaamheid is voor ons als schoonmaakbedrijf in Amsterdam erg belangrijk. Zo maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen die zijn voorzien van Ecolabel en altijd met de juiste dosering, is ons toiletpapier en zijn onze handdoekjes altijd met FSC label en de vuilniszakken van gerecycled plastic. Duurzaamheid is voor ons – net als voor veel bedrijven en organisaties tegenwoordig – erg belangrijk.

 

Schoonmaakdiensten in en rond Amsterdam

Wij bieden diverse schoonmaakdiensten aan in en rond Amsterdam. Ons werkgebied is in de omgeving Hoofddorp en Amsterdam. Hier bieden wij de volgende schoonmaakdiensten aan.

 • Kantoor schoonmaak
 • VVE reiniging
 • Scholen & onderwijs
 • Multidiensten
 • Reiniging van vloeren
 • Schoonmaakservice op maat

Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op, we komen er vast samen uit. Onze schoonmaakdiensten zijn op uw wensen aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld extra aandacht voor het sanitair? Of heeft de parkeergarage een schoonmaakbeurt nodig? Geen enkel punt. Onze medewerkers krijgen alle ruimten met de juiste middelen weer prachtig schoon.

Schoon&Co gaat voor echt schoon

Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om uw bedrijfsruimte, kantoor, openbare ruimte of garage écht goed schoon te maken. Wij investeren veel in ons personeel, wij vinden het belangrijk dat zij weten wat zij doen en de werkzaamheden ook met plezier en professionaliteit uitvoeren. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Voor gewoon écht schoon bent u bij Schoon&Co aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor schoonmaak in Amsterdam met ons te bespreken. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en zijn u graag van dienst.

https://www.schoonenco.nl/schoonmaakbedrijf-amsterdam/

Super-grandparents

Goedkope complete keukens bij Tweedehands Keuken Kwaliteit

Goedkope complete keukens

Op zoek naar een voordelige keuken, compleet met apparatuur? Maar wilt u hier niet de hoofdprijs voor betalen? Een tweedehandse keuken is dan een perfect alternatief. Het kiezen voor een tweedehands complete keuken zal u namelijk een hele hoop geld schelen. Tweedehands Keuken Kwaliteit vindt dat iedereen een mooie keuken verdient. Het aanbod bestaat uit goed onderhouden keukens, van prima kwaliteit. Een eerlijke prijs vinden wij ook erg belangrijk. U betaalt daarom bij ons nooit te veel voor een goedkope complete keuken uit ons aanbod. Wanneer een van de tweedehands keukens op onze website u aanspreek kunt u een kijkafspraak maken om de complete keuken eerst te komen bezichtigen. Bent u meteen verkocht? Dan kunt u de keuken ook meteen online reserveren via de website.

Complete tweedehands keukens in Turnhout

Tweedehands Keuken Kwaliteit verkoopt goedkope complete keukens in alle vormen en maten. Onze showroom is gevestigd in Oud-Turnhout. Wij hebben keukens in diverse stijlen verkrijgbaar. De tweedehands keukens zijn in goede staat en kunnen uiteraard nog een ronde mee. Tweedehands Keuken Kwaliteit levert de goedkope complete keukens in heel Nederland en België. De transportkosten varieren van 100 t/m 200 euro, dit is afhankelijk van de afstand. U kunt voor de precieze transportkosten uiteraard contact met ons opnemen. 

Misschien vraagt u zich af hoe het zit met de garantie wanneer het gaat om een tweedehands keuken. Tweedehands Keuken Kwaliteit verkoopt keukens van uiteenlopende soorten en merken. Wij bieden daarom standaard drie maanden garantie op alle apparatuur die met de keukens meegeleverd zijn. Dit geldt dus bij alle goedkope complete keukens uit ons aanbod. De garantie betreft het niet werken of aangaan van de apparatuur. Eventuele problemen kunnen opgelost worden in ons magazijn. U dient het apparaat dan zelf te brengen en weer op te halen na de reparatie. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Tweedehands keuken van gedegen kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar goedkope complete keukens dan bent u bij Tweedehands Keuken Kwaliteit aan het juiste adres. Ons aanbod varieert erg, waardoor er altijd wel een keuken naar uw smaak tussen zit. Zo verkopen wij goedkope complete rechte keukens, goedkope complete hoekkeukens, goedkope complete eilandkeukens en goedkope complete u-vorm keukens. Wanneer u een keuken op de website gevonden heeft kunt u een kijkafspraak maken of de keuken direct via de website reserveren. Heeft u vragen over Tweedehands Keuken Kwaliteit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder met de zoektocht naar een keuken die bij u en uw budget past!

 

http://tweedehandskeukenkwaliteit.nl/goedkope-complete-keukens/

Super-grandparents

CV reparatie door Van Son Installaties

Snel CV reparatie nodig?

CV kapot? Dat is erg vervelend. Een reparatie is dan snel nodig. Dat is bij Van Son Installaties geen enkel probleem met onze 24/7 storingsdienst. Wij komen snel ter plaatse om de cv reparatie vakkundig en snel uit te voeren. Van Son Installaties staat altijd snel voor u klaar wanneer er een CV-reparatie dient te worden uitgevoerd. Wij werken met een team van ervaren vakmensen die graag voor u klaarstaan wanneer het nodig is. U wilt niet te lang in de kou of zonder warm water zitten, of u nu thuis bent of op het werk. Warmte is zeer belangrijk, zeker in de koudere perioden van het jaar. Als uw CV-ketel het begeeft merkt u eigenlijk pas hoe gewend u bent aan de vanzelfsprekendheid van een goede werking van de CV-installatie. U wilt dan niets liever dan dat de reparatie aan uw CV snel wordt uitgevoerd. Wij staan door heel Nederland voor u klaar. Bij een CV-storing kunt u altijd contact opnemen met onze 24/7 CV-storingsdienst.

CV onderhoud, storingen en reparaties

Wij bieden diverse diensten aan wat betreft badkamers en toiletten. Naast cv reparatie doen wij onder andere de volgende werkzaamheden:

– Toilet verbouwen

– Toilet renoveren

– Badkamer verbouwen

– Badkamer renoveren

– CV installatie, reparatie en onderhoud

– Vloerverwarming aanleggen

– Verstopping verhelpen

– Installeren nieuw sanitair

Ook voor spoed situaties kunt u ons benaderen, wij staan voor u klaar! U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor onderhoud en renovaties Wij stellen deze graag voor u op, rekening houdend met uw wensen en eisen betreft uw cv, toilet of badkamer.

Van Son Installaties voor CV reparatie

Van klein familiebedrijf naar gerenommeerd installatiebedrijf. Inmiddels hebben wij twee vestigingen in Nederland, waardoor wij mensen in het hele land van dienst kunnen zijn. Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren. Zo zijn wij ook montagepartner voor diverse sanitairwinkels, zoals Sani-Dump, Sani4All en Grando Keukens & Bad. Meer weten over ons bedrijf of de diensten, zoals CV reparatie, die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op. Alle vragen zijn welkom en worden graag voor u beantwoord.

https://www.vansoninstallaties.nl/installatie/cv-installaties/cv-reparatie/