Super grandparents
Image default
Particuliere dienstverlening

CLT, een duurzaam materiaal voor uw bouw in Nederland

Bij ARWO-BOUW uit Arendonk, nabij Turnhout, hechten ze belang aan een milieuvriendelijke aanpak voor uw bouwprojecten. Om die reden werken ze graag met CLT, Cross Laminated Timber, voor uw bouw in Nederland. In de volksmond noemen ze dit ook wel kruisslaghout en in de bouwwereld verwijzen ze naar dit soort hout als het nieuwe beton. Vreemd, jazeker, maar alsnog is het de waarheid. U kunt namelijk gebouwen tot wel 24 verdiepingen hoog bouwen met dit materiaal. Naast sterk en ecologische materiaal draagt dit bouwbedrijf een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Ze leveren maatwerk voor elke klant maar nooit alvorens ze een gedetailleerd gesprek aangingen met de klant. Hun doel met dit gesprek? Om uw wensen en verwachtingen duidelijk in beeld te brengen. Zo hebben zij een concreet idee welke richting u uit wil. Bovendien kunnen ze u professioneel advies bieden zodat jullie er samen een succesverhaal van maken.

Een ecologische bouwmanier geschikt voor uw constructiewerken

Wist u dat een CLT bouw voor uw project in Nederland meer voordelen heeft dan alleen milieuvriendelijkheid? Dit soort hout is ook zeer luchtdicht en functioneert dus als een kwalitatieve isolatie. Dit resulteert in een gebouw met een hoog energierendement, alsook is het hout vrijwel CO2-neutraal. Kortom helpt u met dit soort hout niet alleen uzelf maar ook de aarde waarop we leven. Bovendien bevordert kruisslaghout ook de snelheid van uw project. Indien u de doordachte keuze maakt om met CLT te bouwen, zijn er meerdere factoren waar u minder of geen rekening mee hoeft te houden. In tegenstelling tot werken met bakstenen en beton, heeft u met CLT geen droogperiode. Met andere woorden kunt vrijwel meteen beginnen aan de afwerkingen.

Kies voor CLT: het hout van de toekomst

Wilt u CLT gebruiken voor uw bouw in Nederland? Contacteer ARWO-BOUW en realiseer samen uw visie. Ze realiseerden reeds veel prachtige gebouwen met kruisslaghout. Dankzij hun expertise en vakmanschap brengen ze uw project tot een succesvol einde. Al hun contactgegevens kunnen teruggevonden worden op hun website!

https://arwobouw.be/Home