Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Dakwerken in de Kempen

Wil je graag dakwerken laten uitvoeren in de Kempen? Dan moet je bij Roofdesign in Olen zijn! Zij zijn gespecialiseerd in alles wat betreft het plaatsen van daken. Als je een woning wilt renoveren of een nieuwbouw wilt plaatsen, helpen ze je graag verder met hun expertise, die ze ontwikkeld hebben door constante bijscholing. Iedereen bij Roofdesign is op de hoogte van de huidige normen en nieuwste ontwikkelingen, zo geven ze jou altijd gefundeerd advies op maat. Als u start aan dakwerken in de Kempen, maak je een afspraak bij Roofdesign. Zij zullen dan bij je langskomen voor een eerste plaatsbezoek. Tijdens het plaatsbezoek meten ze alles op als dit al mogelijk is. Bij een nieuwbouw volstaan de bouwplannen, waar alle afmetingen in staan.

Na het plaatsbezoek

De volgende stap in de werkwijze om jouw dakwerken in de Kempen uit te voeren, is de offerte. Je krijgt een gedetailleerde offerte en beslist van daaruit zelf of je met deze kenners in zee wilt gaan. Als je nog vragen of opmerking hebt bij de offerte kan daar altijd over gepraat worden. Als je tevreden bent, kunnen jullie samen overgaan tot de volgende stap: de start van het plaatsen of renoveren van jouw dak. Als je een dak plaatst heb je regelmatig recht op bepaalde subsidies of premies, of fiscale voordelen. Deze specialisten helpen je graag bij het verkrijgen van deze voordelen en stellen ook de documenten op die jij daarvoor nodig hebt. Als dit alles in orde is, worden de materialen geleverd en bespreekt de coördinator de laatste punten met jou. Daarna werken ze jouw dak netjes af.

Investeer in jouw nieuwe dak

Deze kenners uit Olen zullen er vast en zeker voor zorgen dat jouw nieuwe dak netjes geplaatst is. Met oog voor detail en een nauwkeurige afwerking verzorgen ze jouw nieuwbouw of gerenoveerd huis tot in de puntjes. Nadien kan je de oplevering van jouw nieuw dak bespreken met de adviseur. Als er nog bepaalde zaken niet duidelijk zouden zijn kan je dat bespreken. Verder rest er enkel nog jouw nieuwe dak te bewonderen! Naast dakwerken in de Kempen kan je bij hen ook terecht voor dakwerken rondom Mechelen.

https://www.roofdesign.be/