Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dataopslag in de cloud

U kunt uw data op verschillende manier opslagen. Eén van de mogelijkheden is kiezen voor dataopslag in een cloud. Dat brengt verscheidene voordelen met zich mee waarover u hieronder meer over leest. Een bedrijf waar u terechtkunt voor een veilige cloud is Twido. Dat bedrijf ligt in Huldenberg, niet ver van Brussel en Leuven. De medewerkers van Twido zoeken samen met u naar dé IT-tool die past bij uw huidige en toekomstige behoeften en verwachtingen. Bovendien beschikt het personeel over een uitgebreide kennis en blijven ze altijd up-to-date over nieuwe ontwikkelingen binnen de sector. Daardoor kunnen ze u altijd een op maat gemaakte service aanbieden.

De voordelen van een private cloud

Dat dataopslag in een private cloud verscheidene voordelen met zich meebrengt, is vanzelfsprekend. Twido geeft daarover ook wat meer informatie: ten eerste heeft u dan geen behoefte aan een grote opslagruimte. Ten tweede heeft u te allen tijde en overal toegang tot uw gegevens. Er wordt ook automatisch een back-up gemaakt van uw gegevens. Daardoor hoeft u niet meteen te vrezen voor hackers. Tot slot heeft u ook altijd een manager die u helpt bij problemen of vragen over dataopslag in de cloud, als u samenwerkt met Twido. Er zijn slechts twee nadelen verbonden aan een private cloud. U heeft een internetverbinding nodig om aan uw gegevens te geraken en ondanks alle beveiliging die er wordt opgezet rond uw cloud, kan iedereen gehackt worden. De voordelen wegen duidelijk op tegen de nadelen.

Surf naar de website van dit gespecialiseerde bedrijf

Heeft u interesse in een private cloud voor uw dataopslag? Surf dan zeker eens naar de website van Twido. U vindt er meer informatie terug over al hun diensten. Indien u vragen heeft over een bepaalde service, dan kunt u ook altijd contact opnemen met het bedrijf. Het team helpt u graag verder.

https://www.twido.be/nl/

Gerelateerde artikelen

Kies uit een grote selectie lasbenodigdheden

Voorkom problemen met uw printers door deze printerservice

Professionele begeleiding bij het organiseren van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen