Super-grandparents

De beste koffie drink je dankzij de Jura koffiemachines

17 feb 2018

Omdat mijn oude koffiemachine had begeven en ik enkel wilde investeren in échte kwaliteit, heb ik een tijd geleden besloten om een Jura koffiemachine te kopen. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Na 13 jaar trouwe dienst had mijn oud toestel het dus begeven en werd het tijd voor een nieuwe investering. Maar met het hedendaags grote aanbod aan koffieapparaten , vond ik het moeilijk om een goede keuze te maken. Na enig opzoekwerk en wat advies hier en daar kwamen de koffiemachines van Jura als winnaar uit de bus.

Mijn oog was gevallen op de Jura GIGA 5 Piano Black , een mooie mat zwartkleurig apparaat waar je zowel Koffie, Espresso, Cappuccino als Latte macchiato mee kan maken, zonder al te veel poespas. En wat ook belangrijk is , het onderhoud is enorm eenvoudig. Het geïntegreerd spoel,- reinigings- en ontkalkingsprogramma’s zorgen voor een minimum onderhoud. En de rest wijst zichzelf uit.

De Jura GIGA 5 Piano Black is echt een pronkstuk. Het is zijn geld meer dan waard. Dankzij de twee zetgroepen en twee bonenmolens is het mogelijk om een tweetal verschillende koffiesoorten uit dezelfde machine te bereiden. Ook gelijktijdig melkschuim en koffie klaarmaken, wat tot voor kort enkel mogelijk was met een professionele machine, kan ik nu in huis met mijn eigen Jura apparaat. Deze machine heeft het allemaal , Instelbare koffiesterkte en watertemperatuur , geïntegreerde koffiemolen , Kopjes warmhoudplaat , automatisch uitschakelfunctie, noem maar op. En een mooi strak design om U tegen te zeggen.

Ik ben zo enorm blij met deze prachtige aankoop die ik deed via de website www.swissquality.nl. Het plaatsen van de bestelling verliep vlot, de betaling verliep goed en de levering was mooi op tijd.

De machines van Jura gaan een eeuwigheid mee, dus mijn eerst volgende bestelling zal nog een hele tijd moeten wachten. Maar ik kan het aan iedereen aanraden om een bestelling te plaatsen via www.swissquality.nl. Bovendien geven de specialisten bij swissquality.nl een laagste prijsgarantie. Wat wil zeggen dat ze garanderen dat je via hun website de laagste prijs betaalt voor het door jou gekozen pakket. Kan je aantonen dat het zelfde item ergens anders toch goedkoper te verkrijgen is, betalen ze je tot wel 2 weken na de aankoop het verschil terug.

Bij ons in het gezin heerste er vroeger al een echte koffiecultuur. Elke dag steevast om 11u in de voormiddag en om 15u in de namiddag werd er koffie gezet. Iedereen liet dan zijn bezigheden staan en zette zich samen rond de tafel voor een goede tas koffie en een iets lekkers. Mijn vader las dan de krant en mijn moeder de reclameblaadjes. Ik heb die traditie meegenomen naar mijn eigen gezin. En dankzij de Jura GIGA 5 Piano Black genieten we nu elke dag van het beste wat koffie te bieden heeft.

Een tijd geleden ben ik zelfs een korte avondopleiding gaan volgen tot barista. Daar leerde ik een heerlijke espresso, cappuccino, lungo of americano te maken. Allemaal tot in de perfectie klaargemaakt en versierd met een prachtig schuimmotief. Het is echt een kunst waar ik met plezier mijn tijd en geld in investeer.

https://www.swissquality.nl