Super grandparents
Image default
Dienstverlening

De beste vastgoedmakelaar in Beveren

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar in Beveren? Dan zit je bij .be build op de juiste plek. Deze vastgoedmakelaar hanteert steeds een persoonlijke aanpak. Ze verkopen en verhuren afgewerkte panden waar je graag in woont en ze bouwen nieuwbouwprojecten. Daarnaast beheren ze panden die jij wilt verhuren op financieel, administratief en technisch vlak. Zo kan jij zorgeloos je panden verhuren en een hele hoop stress vermijden.

Sluit je aan bij deze vastgoedmakelaar in Beveren voor een persoonlijke aanpak

Bij .be build zijn ze overtuigd van een persoonlijke aanpak, met open communicatie en veel betrokkenheid. Je zal merken dat ze jou bijstaan in de vastgoedwereld met veel expertise en passie. Uiteraard kent je vastgoedmakelaar Beveren goed en hebben ze een mooi aanbod in heel het Waasland. Met hun open en eerlijke communicatie hoef je je geen zorgen te maken over kosten die oplopen of andere nare voorvallen. Bovendien is deze vastgoedmakelaar in Beveren betrokken met het milieu. Ze bouwen graag mee aan een ecologisch verantwoorde toekomst. Dit doen ze door gebruik te maken van duurzame en efficiënte materialen van hernieuwbare bronnen.

Jouw panden verhuren of verkopen bij een vastgoedmakelaar in Beveren

Wil je graag je panden verhuren of verkopen in Beveren, het nabijgelegen Temse of omstreken? En heb je weinig zin in de administratieve rompslomp die daar bij komt kijken? .be build schiet je graag te hulp. Met hun expertise zal het verhuren van je pand een fluitje van een cent zijn. Ze publiceren de nodige advertenties, bepalen een gepaste verhuurprijs en voorzien een waardebepaling die volledig gratis is. Ze maken een leeg pand aantrekkelijker om zo de huurprijs of verkoopprijs op te krikken. Na het verhuren, verzorgt jouw vastgoedmakelaar tot slot ook het beheer. Dit gaat van praktische vragen tot eventuele technische problemen en de huurgelden. Zo levert je pand je rendement op, maar geen onnodige kopzorgen!

https://bebuild.be/