Super grandparents
Image default
Dienstverlening

De expert voor elke gietvloer in Antwerpen

Ben je op zoek naar een aannemer die een gietvloer kan plaatsen in jouw woning of bedrijf in Antwerpen? Dan word je waarschijnlijk bijna begraven onder de mogelijke bedrijven die je kan inschakelen. Gelukkig hoef je niet meer verder te zoeken eens je gehoord hebt van ABBI Industrie uit Niel, de expert voor elke gietvloer in Antwerpen.

De verschillende mogelijkheden van een gietvloer

Een gietvloer is niet zomaar een vloer. Er zijn verschillende materialen mogelijk die elk hun eigen eigenschappen hebben. Zo is polyurethaan ideaal voor chemische omgevingen, brengen troffelvloeren een breed scala aan mogelijke kleuren met zich mee en is een antistatische of ESD-vloer onmisbaar in een ruimte waar met elektronica en elektriciteit wordt gewerkt. Het leidt de elektriciteit namelijk veilig af naar een aardingspunt zodat er geen ongevallen gebeuren. In een woning, net als op een werkvloer, brengt het laten plaatsen van betonnen gietvloeren dan weer een zeer grote stevigheid, die behandeld kan worden met een antisliplaag. Het wordt dus al snel duidelijk dat er veel mogelijkheden zijn wanneer je een gietvloer wilt laten plaatsen in je pand in Antwerpen. Daarom is het dan ook zeker niet overbodig om een expert in te schakelen zodat je zeker de juiste vloer kiest voor jouw situatie. Of je nu betonnen gietvloeren wilt laten plaatsen of gaat voor een PU-vloer, deze expert geeft je het juiste advies.

Neem contact op voor een perfecte vloer

Ben je overtuigd en wil je betonnen gietvloeren laten plaatsen door deze expert? Neem dan zeker een kijkje op hun website om alvast meer idee├źn op te doen en een idee te krijgen van wat zij doen. Je vindt er ook alle nodige informatie om een offerte aan te vragen voor je zaak. Twijfel dus niet en neem zeker contact met hen op om de ideale gietvloer in Antwerpen te laten plaatsen.