Super-grandparents

De mogelijkheden van laadpunten voor ondernemers

14 apr 2020

Bent u een ondernemer en overweegt u om laadpunten te laten plaatsen? U bent niet de enige, want meer en meer mensen beginnen de potentie van elektrische auto’s te ontdekken. En dat is maar goed ook, want we ondervinden tegenwoordig steeds meer de gevolgen van klimaatverandering. Er moet iets veranderen. Elektrische auto’s zijn een stap in de goede richting. En ze brengen meer voordelen met zich mee. Elektrische auto’s zijn namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar ze zijn tevens goedkoper in vergelijking met auto’s die gebruik maken van andere soorten brandstoffen (benzine of diesel bijvoorbeeld). En omdat dergelijke duurzame initiatieven aangemoedigd worden door de regering, kan het u ook een belastingvoordeel opleveren. Genoeg redenen om op zoek te gaan naar een goede installateur van laadpalen.

Laadpunten voor ondernemers: welke installateur van laadpalen kies ik?

Als ondernemer kan het laten plaatsen van laadpunten vele voordelen met zich meebrengen. Ten eerste voorziet u op deze manier werknemers van de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden. Daarnaast kunnen ook klanten voortaan hun elektrische auto bij u opladen, iets wat enorm gewaardeerd wordt. Tevens kunt u nu uw medewerkers een elektrische auto als lease optie aanbieden. Kortom, er zijn genoeg redenen om als ondernemer voor het laten plaatsen van laadpunten door een installateur van laadpalen te kiezen. Echter wilt u niet alleen dat deze palen snel geplaatst worden, maar dat deze ook naar behoren geplaatst worden. U zoekt iemand met ervaring en de technische know-how om het goed uit te voeren. Er is een bedrijf dat aan uw eisen voldoet: ChargePro.

De voordelen van ChargePro

De installateurs van ChargePro staan u met raad en daad bij. Een installateur van laadpalen van ChargePro bekijkt uw situatie en kiest vervolgens voor de beste oplossing. Hoe de parkeerplaats van uw kantoor er ook uitziet, ChargePro zorgt voor een oplossing op maat.