Super grandparents
Image default
Dienstverlening

De opkuis van een nieuwbouw hoeft u niet zelf te doen

Iedereen weet hoeveel schoonmaakwerk er komt kijken bij een woning. Kunt u zich dan ook wel voorstellen hoeveel stof en vuil er zich vergaard heeft na een totaalrenovatie. Ook bij een gebouw dat pas gebouwd is, is er heel wat stof aanwezig. U kunt ervoor kiezen om de reiniging daarvan op u te nemen, maar vooral bij grote gebouwen zoals bedrijfs- of schoolgebouwen, is dat een bijna onmogelijke taak. Het is precies daarom dat de hulp van professioneel schoonmaakbedrijf A&S Cleaning uit Menen meestal meer dan welkom is om de opkuis van de nieuwbouw in kwestie verzorgen.

Eén adres voor iedere grote schoonmaakklus

A&S Cleaning is gespecialiseerd in de opkuis van nieuwbouw en renovatie. Ze beschikken over een zeer ruim dienstenpakket, en zijn de ideale partner om u bij te staan bij grote reinigingswerken. Zo kunt u hen inschakelen om zonnepanelen en veranda’s schoon te maken, zonder krassen aan te brengen op de gevoelige ondergronden. Aansluitend maken ze ook daken schoon, zodat uw dak er weer als nieuw uitziet. Afhankelijk van de opdracht wordt er gebruikgemaakt van stoomreiniging, hogedrukreiniging of handmatige reiniging. Bovengenoemde schoonmaakfirma heeft een groot arsenaal aan professionele schoonmaakspullen, waarmee ze iedere ruimte, ondergrond of voorwerp brandschoon krijgen. Het bouwen van een nieuwbouw of het realiseren van een renovatieproject wordt altijd tot in de puntjes uitgedokterd, maar het opruimwerk achteraf wordt meestal onderschat. A&S Cleaning uit Menen vormt hier de oplossing.

Voorzie uw pand van een grondige onderhoudsbeurt

In tegenstelling tot een bestaande woning, is de opkuis bij een nieuwbouw een hele klus. De vloeren zijn er vaak het ergst aan toe. Als er iets wordt gemorst, zijn zij vaak het grootste slachtoffer. Een cementsluier na het betegelen bijvoorbeeld, is geen evidentie om te verwijderen. Met de speciale schoonmaakmiddelen en -toestellen van A&S Cleaning, ligt uw pand er in recordtempo spik en span bij. Zo neemt u een vliegende start, en is het gebouw voorzien van een grondig onderhoud. Dat motiveert om ook naar de toekomst toe, tijdig schoon te maken.

https://aenscleaning.be/