Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

De Schipholservice van Goedkoopnaarschiphol.nl

De Schipholservice van Goedkoopnaarschiphol.nl

Goedkoopnaarschiphol.nl is een taxibedrijf wat zich vooral op de Schiphol taxi richt met het taxivervoer naar en van Schiphol. Met een track record van meer dan 30 jaar en met de website vanaf 24-02-2003. Met de registratie van het domein Goedkoopnaarschiphol.nl waren zij één van de eerste Schiphol taxi die hun diensten op internet aanboden. Gezien de lange geschiedenis van dit bedrijf en de goede ervaringen van klanten is hun klantenkring dan ook een van de grootste van Nederland.

Particulier en zakelijke markt

Al snel kwamen er klanten die zich melden in 2003 die divers waren. Mensen die op vakantie gingen maar ook de zakelijke klanten, die vonden hun weg naar Goedkoopnaarschiphol.nl. Klanten hadden goede ervaringen met dit bedrijf en werden vaste klanten. Voor alle klanten geldt dat op tijd rijden erg belangrijk is. Goedkoopnaarschiphol.nl is dan ook altijd op tijd op de afgesproken locatie om de klanten naar en van Schiphol te vervoeren.

Reviews

Met de start van de website waren er nauwelijks reviews op internet, maar met de jaren werd het steeds belangrijker voor nieuwe klanten, zodat ze ervaringen van klanten kunnen lezen over de Schiphol taxi van dit taxibedrijf. De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl staan op Google, Facebook, Tripadvisor en Trustpilot en zijn voor 95% in orde. Bij reviews zitten altijd wel wat mindere beoordelingen maar dat is heel normaal, als het merendeel maar goed is.

Een personenwagen of taxibus

Buiten het aanbieden van personenwagens als Schiphol taxi bleek dat er veel vraag naar taxibussen was. Omdat het hier Schiphol vervoer betreft is dat een logische vraag. Veel gezinnen die met al hun koffers naar Schiphol reizen kunnen dat vaak niet met de eigen auto doen en nemen dan een Schiphol taxi. Goedkoopnaarschiphol.nl heeft dan ook voornamelijk Mercedes taxibussen die zowel particulier al zakelijk prima in te zetten zijn.

Mond op mond reclame, vertrouwen

Je kan je als taxibedrijf niet beter wensen dan mond op mond reclame. Mede daarom is de klantenkring gegroeid, want zo maar even een betrouwbare taxi op internet zoeken is niet gemakkelijk. Met name voor de zakelijke markt is vertrouwen erg belangrijk. Er moeten door chauffeurs gasten worden vervoerd die potentiele klanten zijn, en is een taxichauffeur vaak diegene die zij het eerste ontmoeten op de luchthaven Schiphol.

Opwachtservice Schiphol

Voor de zakelijke klant is er dan ook een opwacht service. Er gaat dan een nette chauffeur in kostuum met een naambordje in de centrale hal op Schiphol staan, bij de Meetingpoint. Daar worden de gasten netjes verwelkomd en naar hun bestemming gereden.

Een aanbeveling waardig

Gezien onze eigen ervaringen en alle goede reviews van andere klanten bevelen wij Goedkoopnaarschiphol.nl zeker aan. Wij zetten de hoofdpunten van deze luchthavenvervoerder hieronder nog even op een rijtje.

Hoofdpunten Goedkoopnaarschiphol.nl en de Schiphol taxi

  1. Altijd vaste en scherpe tarieven
  2. Gratis annuleren tot avond voor vertrek
  3. Luxe taxi en taxibussen
  4. Nette chauffeurs met meer dan 10 jaar ervaring
  5. Ook vervoer vanaf Schiphol
  6. Vriendelijke en behulpzame telefonisten
  7. Ook vervoer groot bagage zoals fiets of hondenbench
  8. Goedkoopnaarschiphol.nl is klantgericht
  9. Particulier en zakelijk vervoer
  10. Alle gebruikelijke betaalmogelijkheden

Goedkoopnaarschiphol is zeker het proberen waard!

Goedkoopnaarschiphol.nl
Goedkoop naar Schiphol met de Schipholtaxi
Nicolaas Beetsstraat 142 2
1054 XV Amsterdam
+31202600810
Vestiging Amsterdam

Goedkoop naar Schiphol
Taxi en Schipholtaxi Almere
Nobelstraat 82
1341 BH Almere
+31202600810
Vestiging Almere