Super-grandparents

De specialist in het verwijderen van asbest golfplaten

25 jul 2019

Wanneer u een wat ouder bedrijfspand heeft, kan het zijn dat er in de dakconstructie asbest golfplaten verwerkt zijn. In vroeger tijden werd asbest vaak gebruikt als bouwmateriaal , maar tegenwoordig weten we dat dit materiaal gevaarlijk kan zijn wanneer het beschadigd raakt. Er komen dan giftige stoffen vrij, waardoor u en uw medewerkers gevaar lopen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Schakel daarom Elegast Dak en Gevel in voor het verwijderen van asbest golfplaten van uw dak. Natuurlijk blijft het daar niet bij, u kunt bij Elegast Dak en Gevel als een verantwoordelijke partij terecht om uw bedrijfspand geheel te laten renoveren.

Laat uw bedrijfspand renoveren door een gespecialiseerd bedrijf

Wanneer u een verouderd bedrijfspand heeft, dan is het na verloop van tijd een goed idee om deze te laten renoveren. Dan worden er niet alleen asbest golfplaten verouderd, maar wordt er ook op andere manieren voor gezorgd dat uw bedrijfspand weer voldoet aan de eisen die de moderne tijd stelt. Dit alles wordt gegarandeerd uitgevoerd door een verantwoordelijke partij. Uw asbesthoudende dak wordt snel en op een veilige manier vervangen voor moderne dakbedekking die ervoor zorgt dat het klimaat in uw bedrijfspand optimaal is en blijft. Zo kan uw bedrijfspand weer jarenlang mee.

De voordelen van een specialist

Wanneer u kiest voor Elegast Dak en Gevel profiteert u van allerlei voordelen. Deze specialist heeft namelijk verschillende disciplines in huis. Verder voeren de medewerkers de werkzaamheden met veel zorg uit. Zo zit u bijvoorbeeld gegarandeerd droog tijdens de werkzaamheden, zelfs als het regent. Ook de verdere overlast voor uw bedrijf of huishouden blijft beperkt. Onder andere doordat deze expert altijd gebruikmaakt van een strakke coördinatie en tijdsplanning. Verder zijn zij altijd de verantwoordelijke partij, zodat u niet te maken krijgt met verschillende bedrijven. Dat is wel zo overzichtelijk! Zo weet u zeker dat de werkzaamheden tot een goed einde gebracht worden door een gespecialiseerd bedrijf.