Super grandparents
Image default
Electronica en Computers

Degelijk IT support in Gent voor een nog beter werkend bedrijf

Je netwerk voorziet je medewerkers van hun gereedschap om mee te werken en IT support in Gent is er om dit systeem op te zetten, te onderhouden en te repareren indien nodig. Heb jij een bedrijf? Dan is een goede IT infrastructuur nu zelfs nog belangrijker, omdat medewerkers thuis zitten en daar net zo goed hun werk moeten kunnen doen als op kantoor. Zoek jij een IT-partner in Gent, Oostende of andere steden in Vlaanderen, dan is Cuarta de specialist voor jou. Zij zetten een op maat gemaakt nieuw systeem voor je op, bieden 24/7 IT support vanuit Gent en zorgen ervoor dat jouw software soepeler en efficiënter loopt, zodat jouw bedrijf nog beter wordt.

Altijd IT support in Gent

Cuarta levert diensten volgens vier belangrijke pijlers, namelijk Security, Software, Strategy en Service. Ze maken een strategie specifiek voor jou, zetten een op maat gemaakt en veilig systeem voor je op en zijn 24/7 beschikbaar als je ze nodig hebt. Eventueel kunnen ze je databeheer ook overnemen, zodat je zelf niet meer hoeft te investeren in dure servers. Ze zorgen ervoor dat al je gegevens veilig zijn, dat alleen bevoegde mensen kunnen inloggen en dat alles soepel en snel loopt. Met een IT-partner in Gent zoals Cuarta heb je je wat betreft je systeembeheer nergens meer zorgen over te maken.

Vraag ondersteuning, ook voor thuiswerkers

Sinds de coronacrisis is de manier waarop we werken veranderd. Er zijn veel meer thuiswerkers en dat lijkt ook zo te blijven, al is het in mindere mate. Daarbij is er ‘het nieuwe werken’ waarin meer verantwoordelijkheid gelegd wordt bij de werknemers. Daar hoort een veilig systeem bij waarmee thuiswerkers net zo gemakkelijk kunnen werken als hun collega’s op kantoor. Het netwerk kan alleen door bevoegde mensen worden benaderd en je gegevens zijn veilig. IT support in Gent moet voldoen aan al deze eisen en dan is Cuarta de IT-partner voor jou. Neem dus snel contact op met deze experts!