Super grandparents
Image default
Eten en drinken

Deze automatencatering zorgt voor lekkere en gezonde voeding op de werkvloer

Een meeting die onverwacht is uitgelopen, geen inspiratie om een nieuw recept uit te proberen of gewoonweg geen zin om zelf te koken… Dat klinkt herkenbaar, toch? Dan is de handige automatencatering van Foods4U iets voor u en uw werknemers! Smaakvolle, verse maaltijden en frisse dranken behoren standaard tot hun aanbod. Met slechts één druk op de knop is uw avond helemaal geslaagd. Elk evenement, bedrijf of school kan via automatencatering het beste voor zijn werknemers, studenten of bezoekers aanbieden.

Gezonde voeding achter glas? Zo werkt het!

Het bedrijf Foods4U is sinds 2006 specialist in de verkoop van verse voeding op de werkvloer. Hoe het werkt? Automatencatering werkt volledig contactloos via een geprogrammeerde chipkaart. Zo kan uw werknemer bijvoorbeeld genieten van twee of meer consumpties naar keuze. Het is bewezen dat verse, gezonde voeding de productiviteit en mentale gezondheid verhoogt. Snel uw lichaam voorzien van belangrijke vitaminen, dat kan via de service van Foods4U. Hun automatencatering zorgt voor opwarmbare voeding, knapperige broodjes en smaakvolle sapjes voor elke werknemer of student. Het soepassortiment wordt aangepast volgens het seizoen zodat elke werknemer zonder enige moeite de aanbevolen 300 gram groenten haalt. Via automatencatering steunt uw bedrijf verschillende lokale en Fair Trade-initiatieven die ook beschikbaar zijn als geschenkproduct. Zo maakt u echt een verschil voor uw werknemers én voor de wereld.

Automatencatering inschakelen op uw werkvloer

Interesse om handige automatencatering te installeren op uw bedrijf, ziekenhuis, school of andere instelling? Lekkere en verse voeding voorzien is volledig fiscaal aftrekbaar voor alle bedrijven.  Naast automatencatering is Foods4U ook gespecialiseerd in koffieapparaten, reguliere levering van gezonde maaltijden en andere oplossingen op maat. Help de gezondheid van uw werknemers of studenten een handje en laat automatencatering deel uitmaken van de dag. Contacteer Foods4U vandaag nog via het online contactformulier om de mogelijkheden in automatencatering te bespreken.