Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Deze erkende asbestverwijderaars zorgen voor een veilige verwijdering

Heeft u een vermoeden van asbest? Dan laat u dat het best zo snel mogelijk controleren. Bij het afbreken van asbest kunnen er namelijk stoffen vrijkomen die erg schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. Indien u de verwijdering overlaat aan erkende asbestverwijderaars kunt u zeker zijn dat alle nodige werken op een veilige, correcte en vlotte manier verlopen. Asbitech uit Willebroek is zo’n asbestspecialist en is actief in regio Brussel en Oost-Vlaanderen. Ontdek welke methodes deze specialist kan uitvoeren.

Verschillende verwijderingsmethodes

De erkende asbestverwijderaars van Asbitech uit Willebroek voeren verschillende methodes uit voor het verwijderen van asbest in de regio’s Brussel en Oost-Vlaanderen. Daardoor zijn ze in staat om zowel hechtgebonden als niet-hechtgebonden asbest correct te verwijderen. Het is uiteraard belangrijk dat er telkens voor de meest geschikte methode wordt gekozen. Om dat te garanderen, overleggen ze telkens met een preventieadviseur-arbeidsgeneesheer en met een preventieadviseur met kennis op vlak van arbeidsveiligheid. Zo kunnen ze als erkende asbestverwijderaars eenvoudige handelingen uitvoeren, maar zijn ze ook bekwaam om de couveusemethode toe te passen en om zelfs hele gebieden hermetisch af te sluiten. Welke methode ze ook gebruiken, veiligheid voor mens en omgeving staat altijd centraal.

Schakel hen in voor een professionele verwijdering

Indien u vermoedt dat er sprake is van asbest in uw dak, vloer of ander materiaal, dan wacht u het best niet te lang met deze asbestspecialist in te schakelen. Zij hebben jarenlange ervaring in verschillende sectoren zoals de civiele bouw, petrochemie en openbare sector en verwijderen zowel bij particulieren als bedrijven asbest. Ze hebben in het verleden bijvoorbeeld al een asbestsanering aan Het Koninklijk Paleis uitgevoerd. Zit u met vragen of vragen? Of wilt u he inschakelen voor een professionele verwijdering? Neem dan vandaag nog contact op hen en laat de verwijdering aan hen over. Zo bent u zeker dat u binnen de kortste keren verlost bent van uw asbestprobleem.