Super grandparents
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze tattooshop in Turnhout beheerst alle tattoostijlen

Ben jij weg van Old School tattoos? Of wil je een piercing laten zetten? The White Rabbit Tattoo kan het allemaal. De artiesten van deze tattooshop in Turnhout zijn gespecialiseerd in zeer uiteenlopende stijlen en zij helpen je graag om jouw lichaam te versieren met een permanent kunstwerk of sieraden. De grootte, de stijl en de plaatsing zijn allemaal bespreekbaar met de specialisten van deze shop. Zij adviseren je graag om het mooiste resultaat te bereiken waar je lange tijd van kunt genieten.

Bij deze shop kun je voor vrijwel alle stijlen terecht

Bij deze professionele tattoostudio kun je een prachtige tattoo laten zetten waar je nog lang plezier van hebt. De vakkundige artiesten van deze tattooshop in Turnhout bespreken graag je ontwerp, de grootte en de plaatsing met je. Ze beheersen uiteenlopende stijlen, dus je kunt vrijwel altijd bij deze shop terecht. Je kunt bijvoorbeeld een fotorealistische tattoo laten zetten, teksten laten tatoeëren of zelfs een cover-up laten doen om een andere tattoo te bedekken. De artiesten bespreken tijdens jouw afspraak graag de mogelijkheden voor jouw unieke ontwerp.

Voor piercings kun je ook bij deze professionals terecht

Je kunt bij deze shop ook piercings laten zetten. Deze experts zetten iedere piercing op een veilige en hygiënische manier om het beste resultaat voor jou te bereiken. Je kunt onder andere je neus, oor, tong en lip laten piercen. Uiteraard ontvang je informatie over de juiste nazorg, zodat het zo goed mogelijk geneest en je het risico op ontstekingen beperkt.

Maak een afspraak bij deze artiesten voor jouw piercing of tattoo

Bij The White Rabbit Tattoo kun je een mooie, gekke of betekenisvolle tattoo laten zetten, maar ook een prachtige piercing. Wil jij je lichaam laten versieren door de experts bij deze tattooshop in Turnhout? Maak dan een afspraak en bespreek de mogelijkheden met deze specialisten.