Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Digitaal factureren met hulp van deze boekhouder in Turnhout

Een belangrijk onderdeel van een digitale boekhouding is digitaal factureren. Dit is helemaal niet moeilijk, bespaart een hoop tijd en heeft nog veel meer voordelen. Digitaal factureren is een belangrijke stap wanneer u wilt overstappen op een administratie die geheel online wordt bijgehouden. QFK Tax Accountants is een boekhouder in Turnhout die u kan informeren over en helpen bij digitaal boekhouden.

Hoe werkt digitaal factureren?

Digitaal factureren werkt eigenlijk niet heel anders dan papieren facturen versturen. U stelt uw factuur op exact dezelfde wijze op, maar in plaats van de factuur te printen slaat u deze op als pdf-bestand. Vervolgens voegt u de factuur als bijlage aan een e-mail toe en stuurt u deze naar uw klant. Dit scheelt een hoop handelingen: het printen van de factuur, de envelop voorbereiden, de envelop frankeren en de brief naar de brievenbus brengen. Ook hoeft u niet langer te wachten op de bezorging, want nu komt uw factuur direct aan. U kunt uw eigen facturen gemakkelijk digitaal versturen, maar u kunt ook bij andere bedrijven aangeven dat u binnenkomende facturen voortaan graag digitaal wilt ontvangen.

Voordelen van digitaal factureren

Met digitaal factureren bespaart u niet alleen (wacht)tijd, maar het kent meer voordelen. Zo kan uw administratie makkelijker worden bijgewerkt en stuurt u makkelijk binnengekomen facturen per e-mail door naar uw boekhouder in Turnhout. U hoeft dus niet langer uw papieren administratie naar de boekhouder te brengen en kunt uw administratie altijd inzien in het online boekhoudportaal. Digitaal boekhouden is ook goed voor het milieu, omdat u minder papier en andere materialen gebruikt door de facturen per e-mail te verzenden. Uw gegevens zijn veiliger online, omdat ze op meerdere plekken opgeslagen zijn.

Kies voor een geheel digitale boekhouding

Wilt u niet alleen digitaal factureren, maar ook uw bestaande boekhouding digitaliseren? De boekhouder van QFK Tax Accountants in Turnhout kan hierover adviseren en uw gehele boekhouding voor u digitaliseren. Neem dus snel contact met hen op!