Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Doedelzakspeler

Doedelzakspeler

Voor het inhuren van een doedelzakspeler bent u bij Mackay Bagpipe Services aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat we een unieke sfeer brengen op bruiloften, uitvaarten en andere gelegenheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een Schotse ervaring en de gasten zullen versteld staan van het prachtige geluid van de doedelzak.

“Doedelzak muziek raakt mij altijd zo in het hart.” Of: “Ik krijg altijd direct kippenvel als ik een doedelzak hoor”. Dat zijn reacties die wij vaak te horen krijgen bij onze optredens. En wij willen u ook graag deze ervaring bieden en bijdragen aan de sfeer op uw evenement. Doedelzak gaat namelijk ook over de historie en de herinneringen die mensen erbij krijgen. 

 

Doedelzakspeler inhuren

Onze doedelzakspeler is in te huren voor verschillende speciale gelegenheden en kan een aangename verrassing zijn voor uw bezoekers. Wij geven vaak een optreden op bruiloften om van deze speciale dag een extra onvergetelijke dag te maken. Op elke bruiloft wordt er muziek gespeeld, maar als u de gasten iets specialers wilt geven dan is de doedelzak een uitstekende keus. 

Naast het aanbieden van een solo doedelzaker speler hebben we bij Mackay Bagpipe Services nog meer mogelijkheden. Er kan ook gekozen worden voor een duo, trio of zelfs een miniband als het inhuren van 1 speler te weinig is. Voor een grotere locatie wordt aangeraden om meerdere doedelzakspelers in te huren. Wij denken graag met je mee om de gelegenheid nóg specialer te maken. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken en dan helpen wij u graag. 

Het huren van een doedelzakspeler kan in heel Nederland. Ook al zitten wij in Noord-Holland, er zullen geen extra reiskosten in rekening worden gebracht. 

 

Over Mackay Bagpipe Services

Gilian Hettinga is samen met zijn vrouw Jolene de basis van Mackay Bagpipe Services. Gilian speelt al sinds zijn 16e doedelzak en zijn passie ligt vooral bij Schotse en Ierse folkmuziek. Ook heeft hij vaak meegedaan aan wedstrijden en is 6e geworden bij het wereldkampioenschap in Schotland. 

Bent u na het lezen geïnteresseerd in een doedelzakspeler die uw gelegenheid een bijzondere sfeer geeft? Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan via de site, telefonisch of per mail. https://www.mackaybagpipeservices.nl/

https://www.mackaybagpipeservices.nl/