Super grandparents
Woning en Tuin

Draag een steentje bij aan het milieu en laat uw kachel vervangen

Wie aan een kachel denkt, denkt aan een warme huiskamer en een gezellig sfeer. Dat zal bij u terecht niet anders zijn. Een kachel heeft dan ook een rustieke uitstraling die een extra dimensie geeft aan een ruimte. Maar wist u dat uw oude kachel wellicht veel meer fijnstof en veel minder warmte produceert dan een nieuwe? Daarom doet u er goed aan om uw oude kachel te vervangen door een nieuw exemplaar. Daarbij denkt u dus niet alleen aan uw eigen gezondheid en huissfeer, maar ook aan het milieu. Een verantwoorde keuze dus!

Doe een beroep op een kachelspecialist

Uiteraard dienen niet alle kachels ter wereld vervangen te worden door een nieuwe. Het draait vooral om kachels die al gedurende een lange tijd in gebruik zijn en dus onderworpen zijn aan slijtage. Hierdoor ontstaan er mankementen aan bijvoorbeeld de kachelkoord, de stookbodem en de binnenkant van de verbrandingskamer. Daarnaast zijn er nog andere oorzaken van een versleten kachel die resulteren in ongunstige gevolgen. Denk daarbij aan onveilige situaties voor uzelf of uw kinderen, de onnodige extra rookontwikkeling en de eerder vermelde overmatige fijnstofproductie. Om dit te vermijden, moet u dus uw oude kachel vervangen. Weet u niet of uw kachel aan vervanging toe is? Laat u dan adviseren door een kachelspecialist, bijvoorbeeld door de kachelexperten van Morial. Bij Morial geniet u bovendien van een tweeledig voordeel. Enerzijds geven de kachelexperts u correct advies omtrent uw oude kachel. Anderzijds beschikt Morial over een mooie collectie van traditionele en moderne nieuwe kachels voor wanneer u daadwerkelijk beslist om uw oude kachel te vervangen. Een win-win situatie dus!

Geef uw huiskamer een nieuwe look

Door uw kachel te vervangen houdt u uw woonkamer warm en schoon, en steekt u bovendien uw interieur in een nieuw jasje. Het uitgebreide aanbod van Morial bestaat uit vrijstaande kachels met een mooi design die bovendien allemaal voldoen aan alle recente regelgevingen omtrent kachels. Zo draagt u een steentje bij aan het milieu op korte én lange termijn.

https://morial.be