Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dräger gaspakken van een specialist kopen

Is uw bedrijf actief in de industriële en chemische sector en komen uw werknemers geregeld in contact met stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid? Dan is het uiteraard belangrijk dat u uw werknemers zo goed mogelijk beschermt, zodat ernstige problemen worden vermeden. Daarom moet u bij Volgelaatsmasker.be zijn. Als specialist in veiligheid en hygiëne kunnen ze u ongetwijfeld van dienst zijn. Zo verkopen ze gaspakken van het gekende merk Dräger. Deze pakken zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat u zeker bent dat alles veilig verloopt.

Meer dan enkel gaspakken kopen

Bij deze specialist in maskers en pakken kunt u niet alleen gaspakken kopen van Dräger. U kunt er immers ook terecht om uw gaspakken van dit Duitse topmerk te laten herstellen. Wanneer er iets mis is met de pakken, kan dat uiteraard erg grote gevolgen hebben. Om zulke problemen te vermijden, laat u het best geregeld uw pakken controleren en indien nodig herstellen. Ook daarvoor kunt u rekenen op Volgelaatsmasker.be. Hun specialisten zijn ook experts in het uitvoeren van herstellingswerken en hebben daarvoor alle nodige opleidingen gevolgd. De pakken worden na de herstellingswerken telkens uitermate grondig getest, zodat alle risico’s worden vermeden. Naast herstellen, kunt u dit bedrijf ook inschakelen om uw gaspakken van Dräger te laten reinigen. Dat gebeurt altijd met een antibacterieel product en dat zonder het pak te beschadigen. Na de reiniging sturen zij de pakken opnieuw op naar u als klant vanuit hun vestiging in Hoboken.

Geniet van totaalontzorging

Wilt u er zeker van zijn dat uw werknemers kunnen werken in gaspakken van de beste kwaliteit? Dan is het een logische keuze om te kiezen voor de gaspakken van Dräger en voor de service van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Bij hen bent u immers verzekerd van de beste totaalaanpak, vanaf de aankoop van het pak tot het herstellen en reinigen wanneer nodig. Heeft u bepaalde vragen? Dan kunt u die gerust stellen.

https://www.volgelaatsmasker.be/