Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betrouwbaar en professioneel incassobureau in Limburg inschakelen

Wanneer een klant of huurder openstaande rekeningen niet betaalt, kun je het beste een incassobureau inschakelen. Het is erg vervelend als rekeningen of facturen niet op tijd betaald worden. In sommige gevallen zullen klanten rekeningen niet willen betalen, zelfs na een aantal herinneringen. Incasso GeKa is een incassobureau in Houthalen-Helchteren te Limburg dat helpt bij het innen van rekeningen en schulden. Hier wordt uitgelegd hoe dat precies in zijn werk gaat.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Je schakelt een incassobureau in wanneer klanten hun rekeningen niet betalen. Als bedrijf kun je zelf ook een aantal betalingsherinneringen sturen naar de klant. Wanneer de klant hier niet op reageert of weigert om de rekening te betalen, kun je dit incassobureau uit Limburg inschakelen. Het incassobureau zal dan het contact met de klant overnemen en de schulden proberen te innen. In sommige gevallen lukt dit na een telefonisch gesprek en soms komt hier een invordering bij kijken.

Minnelijke en gerechtelijke invorderingen

Wanneer je contact opneemt met dit incassobureau in Houthalen-Helchteren te Limburg, zullen de medewerkers eerst contact proberen op te nemen met de klanten. Er zullen dan ook aanmaningen namens het incassobureau gestuurd worden. Dit zijn minnelijke invorderingen omdat hier nog geen jurist bij betrokken wordt. Wanneer de klant niet reageert op de aanmaningen, kan het incassobureau overgaan op een gerechtelijke invordering. Het dossier wordt dan overhandigd aan een advocatenbureau en er worden dan juridische stappen gezet.

Vertrouw op dit online platform

Bij Incasso GeKa wordt gebruikgemaakt van een online platform. Wanneer je samenwerkt met dit incassobureau uit Limburg, ontvang je een persoonlijk account. Hiermee kun je gebruikmaken van het handige online platform. Hier heb je een duidelijk overzicht van alle dossiers, facturen en stappen die ondernomen zijn. Het incassobureau zal je altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen over jouw situatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Aarzel niet om contact op te nemen!