Super grandparents
Image default
Auto's en Motoren

Een laadpaal thuis voor mijn elektrische bedrijfswagen

Wanneer u gebruik maakt van een elektrische bedrijfswagen dan is een laadpaal bij u thuis geen overbodige luxe. Als er één aspect is dat mensen toch een klein beetje eng vinden aan een elektrische auto, is het feit dat de accu altijd voldoende opgeladen moet zijn om uw rit te voltooien. In feite is dit niet anders dan dat er genoeg benzine in de tank moet zitten, maar voor velen voelt het anders. Een laadpaal thuis laten installeren voor uw elektrische bedrijfswagen neemt deze zorgen weg. Daarnaast is het simpelweg fijn als u uw auto in de buurt van uw huis kunt parkeren. U wilt niet elke ochtend een flinke wandeling moeten maken omdat de dichtstbijzijnde laadpaal ver weg is. Dat kan eenvoudiger. Bovendien is het plaatsen van een laadpunt in de buurt van uw woning goed te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Misschien dat u eens de services van ChargePro moet bekijken.

De voordelen van een laadpaal thuis van ChargePro

Inmiddels is een laadpaal in de buurt laten plaatsen niet vreemd meer. Als u er nog geen heeft, kunt u ervoor kiezen om deze te laten plaatsen door ChargePro. Naast het gemak van een laadpaal thuis voor uw elektrische bedrijfswagen, is een groot voordeel van de laadpunten van ChargePro dat deze gemaakt zijn van duurzame materialen. Op meerdere wijzen draagt u dus bij aan een beter milieu. Daarnaast zijn de laadpalen van ChargePro eenvoudig om te gebruiken. Dankzij hun overzichtelijkheid kan iedereen er goed gebruik van maken. Daarnaast gaat het opladen vlot en veilig.

Hou alles bij middels de app

Daarnaast heeft ChargePro een eigen app waar u gebruik van kunt maken voor uw elektrische bedrijfswagen. Hierop worden alle statistieken met betrekking tot het opladen van uw auto bijgehouden. Zo kunt u precies zijn hoe lang u doet over het opladen en wat de kosten zijn. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

De mogelijkheden van laadpunten voor ondernemers

Bent u op zoek naar een bandencentrale nabij Brugge?

Ontdek de vele troeven van Peugeot bedrijfswagens