Super-grandparents

Een liebherr wijnbewaarkast kopen?

12 jun 2017

Nog niet zo lang geleden kocht ik, samen met mijn broer een wijnkast. Een Liebherr wijnbewaarkast kopen bij Cavepromotor op de website https://www.cavepromotor.nl ,   was de beste beslissing die we konden nemen. 

Mijn broer en ikzelf baten, sinds een 5 tal jaar,  samen een wijnbar uit. De passie voor wijn is ons met de paplepel ingegeven. Onze ouders reisden, vroeger toen wij nog klein waren, regelmatig naar de prachtigste streken, om wijngaarden te gaan bezoeken en goede wijn in te slaan. Het was een uit de hand gelopen hobby zeg maar. Ze hadden zelf geen wijnzaak, maar er ging geen weekend voorbij, of het was bij ons thuis grote ambiance onder de vrienden. En dan werd steeds de nieuwe aanwinst geproefd en gekeurd.  

Dat wilde zeggen dat mijn broer en ik, dus ook van jongs af aan mee werden ‘gesleurd’ om de verschillende wijngaarden te gaan bezoeken. Op dat moment vonden we dat niet altijd heel leuk. Maar wat we niet wisten was dat de deze verplichtte bezoekjes , later ook onze passie zou worden. 

En nu, zoveel jaren later, hebben mijn broer en ik dus samen een wijnbar. Een klein gezellig barretje, in het midden van het stadscentrum. 

Onze wijnbar bestaat uit een klein zitgedeelte, zowel binnen als buiten, met een open keuken waar we tapas of kleine bijgerechten klaarmaken. En daarnaast nog een winkeltje en een groot magazijn.  

Mijn broer staat voornamelijk in voor de aankoop van de wijnen en de administratie. Hij is het brein van ons twee. Zonder hem zou het papierwerk een ramp zijn en de aankoop in het honderd lopen. Ik zelf richt mij meer op de verkoop in de winkel en het drinkgedeelte. Maar ook op de publiciteit, enz. Samen zijn we een sterk team.  

Zoals onze ouders het ons voordeden, maken ook wij nu zelf ook regelmatig een reisje naar het buitenland. Dit tot groot plezier van onze vrouwen, die dan ook mee mogen gaan natuurlijk. We zijn nu pas terug van een reis naar West- Kaap in Zuid Afrika, waar we een aantal zeer mooie wijngaarden hebben bezocht en voortreffelijke wijnen hebben geproefd. 

Op die dagen dat wij dan niet aanwezig kunnen zijn in de wijnbar, komen onze ouders een handje toesteken. Ze zuchten altijd een beetje als we de vraag stellen. Maar stiekem zie je hun ogen al fonkelen van plezier en genot.  

Omdat onze oude wijnbewaarkast aan vervanging toe was, hebben we dus een nieuwe aangekocht bij Cavepromotor. Een mooi bordeauxkleurig model met meerdere temperatuurzones. We zijn er erg tevreden over. Nu kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. En onze beste klante, nl.onze ouders, tevreden houden. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnbewaarkasten