Super grandparents
Financieel

Een prepaid creditcard van VIABUY

Een prepaid creditcard van VIABUY waar je ten alle tijden aankopen mee kunt doen, waar je ook bent: het lijkt een ideale oplossing. Toch kan het zijn dat je nog twijfelt over de betrouwbaarheid van VIABUY. Om zeker te zijn van je zaak check je daarom de beoordelingen van andere gebruikers. Lees de ervaringen en reviews van VIABUY  hier. Op deze manier weet je zeker dat je een goede keus maakt door een prepaid creditcard bij VIABUY aan te schaffen. 

Zeker zijn van je zaak

Een prepaid creditcard die gescheiden is van uw eigen bankrekening, dat klinkt aantrekkelijk. Dit kan gerealiseerd worden bij VIABUY. VIABUY staat voor een nieuwe manier van betalen, zonder dat je hier toestemming of bewijs van de bank voor nodig hebt. Met deze kaart kun je onder andere ook rekeningen vanaf je kaartrekening betalen. De mogelijkheden zijn dus zeer uitgebreid en ook de voordelen liegen er niet om. Maar hoe werkt deze kaart precies? 

Hoe werk het?

Het regelen van een prepaid creditcard van VIABUY gaat erg eenvoudig. Om te beginnen heb je geen bewijs van inkomen nodig of een BKR-keuring. Dit heb je wel nodig wanneer je elders een creditcard aanvraagt. Daarna moet je de kaart personaliseren, door uw naam op de kaart te bevestigen. Vervolgens wordt de kaart binnen 24 uur naar je opgestuurd en kun je hier direct gebruik van maken. Het voordeel van deze prepaid creditcard is dat je hem via IBAN op kunt laden.