Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Een specialist in creatieve therapie in Oost-Vlaanderen

Wil je graag een afspraak maken voor therapie ergens in Oost-Vlaanderen? Dat kan bij Lyndwing in Adegem. Zij bieden alternatieve vormen van therapie aan, waardoor het voor mensen vaak een minder grote stap is. De oprichter van het bedrijf wist al van kleins af aan dat haar doel was om mensen te helpen. Ze heeft dan ook enorm veel ervaring in de zorgsector, waardoor ze erg goed in staat is om jou van therapie op maat te voorzien. Lees verder en ontdek wat deze therapie in Oost-Vlaanderen te bieden heeft.

Wat houdt creatieve therapie in?

Mensen hebben vaak erg veel moeite om te praten over de dingen waar ze mee zitten. Net daarom is de stap vaak te groot om een afspraak te maken voor therapie. De creatieve therapie van Lyndwing in Adegem, Oost-Vlaanderen biedt daar een oplossing voor. In plaats van te praten over je problemen, wordt er daar getekend over gevoelens. Aan de hand van oefeningen help je je onderbewustzijn met het op papier zetten van de dingen waar jij mee worstelt. Deze zaken worden geanalyseerd, zodat de wortels van de problemen achterhaald kunnen worden en er naar eventuele oplossingen gezocht kunnen worden. De schetsen die je maakt tijdens de sessies krijg je bovendien mee naar huis. Zo kan je indien gewenst ook bij je thuis aan de slag.

Maak een afspraak voor een eerste gesprek

Wil je graag een creatieve sessie volgen bij deze praktijk voor therapie in Oost-Vlaanderen? Dan kan je hen contacteren voor een allereerste intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk gemaakt wat er juist zal gebeuren tijdens de volgende sessies en op welke manier dat jou kan helpen. Alle vragen die je mogelijk zou hebben kan je ook op die moment stellen. Deze vorm van therapie is erg nuttig voor allerlei zaken. Zo kan het helpen bij het behandelen van een burn-out. Maak je afspraak via de gegevens op hun contactpagina.