Een vouwgordijn op maat kan in elke gewenste kleur

24 sep 2019

Lamellen of een vouwgordijn op maat kan in veel verschillende kleuren worden gemaakt. Zo kan je altijd de kleur kiezen die het beste past bij jouw huis. Wil je graag lichte gordijnen, zodat de huiskamer zo licht mogelijk blijft? Of ga je liever voor een wat donkerdere tint die de rest van het interieur goed doet uitkomen? Het kiezen van de kleur voor een gordijn kan lastig zijn, omdat het toch voor een groot deel de sfeer in huis bepaalt. Wil je advies over welk gordijn het beste in jouw huis past? Dan is een persoonlijk advies van een specialist erg fijn. Een bedrijf waar je terecht kunt voor een advies op maat is BD Atelier.

Persoonlijk advies voor jouw raamdecoratie

Wil je raamdecoratie die perfect past bij jouw huis en wat een echte eyecatcher is? Bij BD Atelier krijg je perfecte service van begin tot eind. Het begint met een afspraak bij je thuis, waarin je advies kunt vragen over welke gordijnen het beste bij het huis passen. Jouw perfecte gordijnen stel je dan ook zelf samen. Ook worden de maten opgemeten, zodat de vouwgordijnen op maat precies passen. In het atelier in Westerlo wordt het vouwgordijn op maat volledig naar jouw wens gemaakt, waarna het wordt geïnstalleerd door de plaatsingsdienst.

Van vouwgordijn tot squid, alles is mogelijk

Bij BD Atelier vind je niet alleen vouwgordijnen op maat. Ook voor de mooiste lamellen op maat kan je hier terecht. Daarnaast zijn er natuurlijk de gewone gordijnen, maar ook rolgordijnen. Wil je graag meer privacy en toch genoeg lichtinval? Dan is squid de ideale oplossing. Dit is zelfklevend transparant textiel, een mooier alternatief voor plastic raamfolie. Met al deze verschillende keuzes tussen raamdecoratie zit er zeker een geschikte optie bij voor jouw huis. Ga ook voor een interieur volledig naar jouw smaak en kies voor een vouwgordijn op maat, lamellen op maat of andere prachtige raamdecoratie van BD Atelier.