Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Elektrische materialen op maat vindt u bij deze specialist

Heeft u een eigen groothandel van elektrische materialen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan kunt u terecht bij DM. Deze specialist is actief in heel België en biedt producten op maat aan. Zo beschikken over een ruim assortiment van materialen en componenten, maar hebben ook een eigen atelier. Zo zijn ze dus in staat om altijd de producten te leveren die u nodig heef. Ontdek welke merken ze in de aanbieding hebben.

Een ruim aanbod aan topmerken

Deze specialist begon in 1974 als verdeler van twee merken die erg gekend zijn in de sector: Bals en Hensel. Vandaag behoren die merken nog altijd tot de grootste leveranciers van deze firma. Ze hebben hun aanbod echter uitgebreid van andere bekende merken. Zoekt u bijvoorbeeld specifiek naar elektrische materialen van het merk Doepke? Dan kunt u rekenen op DM. Zij bieden verschillende producten van dit merk aan. Ze hebben bijvoorbeeld verliesstroomschakelaars en oplossingen en materialen voor elektrische laadpalen. Bent u eerder op zoek naar Worklite-producten? Ook dat bieden ze aan. Uiteraard kunt u hen ook contacteren voor een specifiek product. Zij kijken dan welke merken ze u kunnen aanbieden. Hebben ze het niet? Dan kunt u het op maat laten maken in hun atelier.

Contacteer hen voor een bestelling

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met deze specialist in elektrische materialen en onderdelen? Of wilt u als kleine ondernemer of particulier een verdeelkast bestellen? Neem dan vandaag nog contact op met deze firma. Zij zorgen voor een vlotte, maar persoonlijke afhandeling. Ze hechten immers veel belang aan goede contacten met hun klanten, eender waar in België. Een ding is zeker: indien u voor hen kiest, gaat u voor kwaliteit, zowel wat hun producten als hun service betreft. Voor een bestelling of voor vragen in verband met hun elektroproducten kunt u hen altijd bereiken via de contactgegevens op hun pagina.