Super-grandparents

Deze automatencatering zorgt voor lekkere en gezonde voeding op de werkvloer

Een meeting die onverwacht is uitgelopen, geen inspiratie om een nieuw recept uit te proberen of gewoonweg geen zin om zelf te koken… Dat klinkt herkenbaar, toch? Dan is de handige automatencatering van Foods4U iets voor u en uw werknemers! Smaakvolle, verse maaltijden en frisse dranken behoren standaard tot hun aanbod. Met slechts één druk op de knop is uw avond helemaal geslaagd. Elk evenement, bedrijf of school kan via automatencatering het beste voor zijn werknemers, studenten of bezoekers aanbieden.

Gezonde voeding achter glas? Zo werkt het!

Het bedrijf Foods4U is sinds 2006 specialist in de verkoop van verse voeding op de werkvloer. Hoe het werkt? Automatencatering werkt volledig contactloos via een geprogrammeerde chipkaart. Zo kan uw werknemer bijvoorbeeld genieten van twee of meer consumpties naar keuze. Het is bewezen dat verse, gezonde voeding de productiviteit en mentale gezondheid verhoogt. Snel uw lichaam voorzien van belangrijke vitaminen, dat kan via de service van Foods4U. Hun automatencatering zorgt voor opwarmbare voeding, knapperige broodjes en smaakvolle sapjes voor elke werknemer of student. Het soepassortiment wordt aangepast volgens het seizoen zodat elke werknemer zonder enige moeite de aanbevolen 300 gram groenten haalt. Via automatencatering steunt uw bedrijf verschillende lokale en Fair Trade-initiatieven die ook beschikbaar zijn als geschenkproduct. Zo maakt u echt een verschil voor uw werknemers én voor de wereld.

Automatencatering inschakelen op uw werkvloer

Interesse om handige automatencatering te installeren op uw bedrijf, ziekenhuis, school of andere instelling? Lekkere en verse voeding voorzien is volledig fiscaal aftrekbaar voor alle bedrijven.  Naast automatencatering is Foods4U ook gespecialiseerd in koffieapparaten, reguliere levering van gezonde maaltijden en andere oplossingen op maat. Help de gezondheid van uw werknemers of studenten een handje en laat automatencatering deel uitmaken van de dag. Contacteer Foods4U vandaag nog via het online contactformulier om de mogelijkheden in automatencatering te bespreken.


Allerbeste pistonmachine kopen, ben jij nog op zoek naar een nieuw apparaat?

Allerbeste pistonmachine kopen, ben jij nog op zoek naar een nieuw apparaat? Ben jij een echte fan van koffie en ben je hierdoor nog op zoek naar een goed apparaat waarmee jij lekkere koffie kan maken? Heb jij een oud apparaat en wil jij hierdoor een nieuwe aanschaffen waarmee je lekkere koffie kan gaan maken voordat je naar het werk moet? Dan heb je hier zeker de verschillende mogelijkheden voor. Een van de mogelijkheden is dat je een kijkje kan nemen op de website waarbij je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit een groot assortiment met verschillende soorten koffiezetapparaten. Voor veel mensen is koffie een nood en hebben ze het nodig om zo de dag door te komen op kantoor of thuis wanneer ze aan het werk zijn. Ben jij nog op zoek naar een goed apparaat? Dan kan je voor meer informatie op de website kijken.

Allerbeste pistonmachine kopen, ben jij ook zo een koffie fan?

Ben jij ook zo een koffie fan? Dan kan het zijn dat je nog op zoek bent naar een nieuw koffiezetapparaat. Koffie is voor veel mensen wereldwijd niet meer weg te denken uit het dagelijks leven omdat ze het nodig hebben om de dag door te komen. Zo heb je de mogelijkheid om deze apparaten aan te schaffen in veel verschillende merken en maten. Door een kijkje te nemen op de website van coffeelabs heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een groot assortiment met verschillende soorten apparaten. Door te kijken naar je persoonlijke wensen kan je altijd wel komen op de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website.

Allerbeste pistonmachine kopen, waarom kiezen voor een pistonmachine? 

Als jij nog op zoek bent naar een nieuw koffiezetapparaat dan heb je de keuze uit veel verschillende soorten machines. Je kan hierbij denken aan grote luxe machines of kleine machines waarbij je snel een bakje koffie kan zetten. Door te kijken op de website heb je de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Een van de verschillende mogelijkheden is dat je kan kiezen voor een pistonmachine. Bij dit soort machines bieden ze jou de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende functies tijdens gebruik van deze machines. Zo bieden pistonmachines je veel verschillende mogelijkheden aan en kan je zeker profiteren van een lekker bakje koffie in de ochtend. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website.


https://www.coffeelabs.be/beste-pistonmachines

Super-grandparents

Smullen en genieten met deze catering voor een huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Organiseert u binnenkort een uitgebreide receptie en aansluitende feestavond in verband met een trouw of personeelsfeest? Dan zoekt u natuurlijk naar een flexibele traiteur die de catering voor dit huwelijksfeest of bedrijfsfeest in elkaar steekt. Zoals u zelf wellicht al heeft ervaren, is het van groot belang dat het eten en drinken op een feestelijke gelegenheid in orde is. Het zorgt er namelijk voor dat uw gasten zorgeloos kunnen genieten van heerlijke spijzen en dranken en de focus helemaal gaat om het plezier maken. Bij JÖRD hebben ze als missie om een catering te verzorgen die naadloos aansluit bij de stijl en de organisatie van uw feest. Dat alleen al is reden genoeg om samen te werken met deze professionele en enthousiaste medewerkers.

Allemaal aan tafel of verspreid door de zaal?

Ieder feest is anders. Soms wordt er gekozen om vele statafels door de zaal heen te verspreiden waardoor de gasten vrijer zijn om te gaan waar ze willen. Bij andere gelegenheden wordt er gekozen voor zitplaatsen aan grotere tafels. In elk geval zal JÖRD ervoor zorgen dat zij als traiteur een catering bieden die aansluit bij de stijl van het huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Een walking dinner is bijvoorbeeld ideaal om ervoor te zorgen dat uw gasten heel de avond met iedereen aan een tafel kunnen staan zonder daarbij een gang te missen. Met een à table service biedt u tafelgasten dan weer de mogelijkheid om comfortabel te blijven zitten tijdens de maaltijden. Wanneer u een soort combinatie van de beide formules organiseert, dan kan een buffet de ideale oplossing zijn. Hierbij kiest iedereen wat hij/zij eet en welke hoeveelheid men opschept.

Reken op een uitstekende service

Zoek niet verder voor een traiteur om de catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest te organiseren. De medewerkers van JÖRD staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke avond. Neem daarom zeker contact op met hen.


Super-grandparents

Geniet van artisanale frietjes uit deze frietmobiel

U organiseert binnenkort een groot feest en bent daarvoor nog op zoek naar een ideale manier om uw gasten van heerlijk eten te voorzien. Om met de hedendaagse trend van foodtrucks mee te gaan, is de frietmobiel van Friet & Co wel een van de betere opties. Iedereen geniet toch wel van smakelijke goudbruine frietjes? Bij deze frietmobiel profiteert u nog wel van artisanale frietjes, voor een nog betere smaak. U trakteert uw gasten daarmee op frietjes gebakken door een specialist, met daarbij nog een van de vele frituursnacks waaruit ze kunnen kiezen.

Smullen van de lekkerste frituursnacks

Wanneer u kiest om de frietmobiel van Friet & Co te huren, moet u alleen nog maar een van de verschillende formules selecteren. Deze bepalen namelijk de frituursnacks waaruit de gasten kunnen kiezen. Hierbij bieden zij een ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’, en ‘Deluxe’ formule aan. Kies daarom de formule waarmee u denkt dat alle gasten verzadigd zullen zijn. Bij iedere formule zullen de gasten naast de frituursnacks genieten van een onbeperkte hoeveelheid frietjes. Vindt u tussen de formules toch niet helemaal wat u wenst? Dan is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen.

Alles aan een vaste prijs

Bij Friet & Co huurt u de frietmobiel aan een vaste prijs van €195,- voor twee uur lang. Daarmee hebben alle gasten genoeg tijd om te genieten van de artisanale frietjes en smakelijke frituursnacks. Bij grotere gezelschappen van meer dan 100 personen worden deze tarieven aangepast, maar altijd met een duidelijke communicatie naar de klant toe. De frietjes en snacks worden daarbij gebakken in uiterst hygiënische omstandigheden. Het personeel is daarnaast ook absoluut geoefend om ervoor te zorgen dat de frietjes gebakken zijn volgens de regels van de kunst. Met daarbij een snelle bediening zullen de gasten zeker geen honger lijden. Contacteer Friet & Co en huur de frietmobiel voor uw evenement!

https://friet-co.be/

Super-grandparents

Originele bladerdeeg recepten voor zowel hartige als zoete hapjes

Krijg jij binnenkort vrienden of familie over de vloer en wil je daar iets lekkers voor op tafel zetten? Verras jouw bezoek met originele bladerdeeghapjes. Binnen een handomdraai zet je zowel hartige als zoete hapjes op tafel. Met bladerdeeg kun je namelijk alle kanten op en er zijn genoeg recepten om uit te proberen. Voor een beetje inspiratie download je eenvoudig het receptenboekje van Tante Fanny. Niet alleen is het verse bladerdeeg van superieure kwaliteit, maar inspireren je ook graag met wat je er allemaal mee op tafel tovert!

 

Vers deeg en tal van recepten

Het verse bladerdeeg van Tante Fanny ontvang je opgerold in bakpapier, waardoor je dat niet meer in huis hoeft te halen. Super handig! Het deeg is dan direct klaar voor gebruik. Daarbij is het deeg van hoge kwaliteit, worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen en is het zelfs vegetarisch. Kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en gehydrogeneerde vetten komen niet voor in het deeg, waardoor je een verantwoorde basis hebt voor jouw hapjes. Heb je het deeg in huis gehaald, dan komt nu de volgende stap: wat ga je ervan maken? Download het receptenboekje en je ontvangt meer dan 300 bladerdeeg recepten waar je uit kiest. Tal van mogelijkheden zijn hierin voor jou gebundeld! Ga je voor de zoete krakeling, de partyhapjes of een rijk belegde plaattaart?

 

Vind heerlijke recepten om zelf een quiche te maken

Zelf een quiche maken hoeft niet moeilijk te zijn. Gebruik het verse quiche- en taartdeeg van tante Fanny en je hebt een perfecte basis. Bekijk het receptenboekje voor het zelf maken van een quiche en ontvang een gevarieerd aanbod aan recepten. Daarnaast bieden de kookexperts van Tante Fanny jou ook allerlei ideeën en tips voor het maken van een vegetarische of veganistische quiche. Ga voor een ambachtelijke quiche met ham, tomaat of broccoli en je boekt gegarandeerd succes bij jouw gasten. Bekijk de verschillende bladerdegen in de supermarkt, houdt de bladerdeeg recepten erbij en duik eens lekker de keuken in!