Super-grandparents

Smullen en genieten met deze catering voor een huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Organiseert u binnenkort een uitgebreide receptie en aansluitende feestavond in verband met een trouw of personeelsfeest? Dan zoekt u natuurlijk naar een flexibele traiteur die de catering voor dit huwelijksfeest of bedrijfsfeest in elkaar steekt. Zoals u zelf wellicht al heeft ervaren, is het van groot belang dat het eten en drinken op een feestelijke gelegenheid in orde is. Het zorgt er namelijk voor dat uw gasten zorgeloos kunnen genieten van heerlijke spijzen en dranken en de focus helemaal gaat om het plezier maken. Bij JÖRD hebben ze als missie om een catering te verzorgen die naadloos aansluit bij de stijl en de organisatie van uw feest. Dat alleen al is reden genoeg om samen te werken met deze professionele en enthousiaste medewerkers.

Allemaal aan tafel of verspreid door de zaal?

Ieder feest is anders. Soms wordt er gekozen om vele statafels door de zaal heen te verspreiden waardoor de gasten vrijer zijn om te gaan waar ze willen. Bij andere gelegenheden wordt er gekozen voor zitplaatsen aan grotere tafels. In elk geval zal JÖRD ervoor zorgen dat zij als traiteur een catering bieden die aansluit bij de stijl van het huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Een walking dinner is bijvoorbeeld ideaal om ervoor te zorgen dat uw gasten heel de avond met iedereen aan een tafel kunnen staan zonder daarbij een gang te missen. Met een à table service biedt u tafelgasten dan weer de mogelijkheid om comfortabel te blijven zitten tijdens de maaltijden. Wanneer u een soort combinatie van de beide formules organiseert, dan kan een buffet de ideale oplossing zijn. Hierbij kiest iedereen wat hij/zij eet en welke hoeveelheid men opschept.

Reken op een uitstekende service

Zoek niet verder voor een traiteur om de catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest te organiseren. De medewerkers van JÖRD staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke avond. Neem daarom zeker contact op met hen.


Super-grandparents

Geniet van artisanale frietjes uit deze frietmobiel

U organiseert binnenkort een groot feest en bent daarvoor nog op zoek naar een ideale manier om uw gasten van heerlijk eten te voorzien. Om met de hedendaagse trend van foodtrucks mee te gaan, is de frietmobiel van Friet & Co wel een van de betere opties. Iedereen geniet toch wel van smakelijke goudbruine frietjes? Bij deze frietmobiel profiteert u nog wel van artisanale frietjes, voor een nog betere smaak. U trakteert uw gasten daarmee op frietjes gebakken door een specialist, met daarbij nog een van de vele frituursnacks waaruit ze kunnen kiezen.

Smullen van de lekkerste frituursnacks

Wanneer u kiest om de frietmobiel van Friet & Co te huren, moet u alleen nog maar een van de verschillende formules selecteren. Deze bepalen namelijk de frituursnacks waaruit de gasten kunnen kiezen. Hierbij bieden zij een ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’, en ‘Deluxe’ formule aan. Kies daarom de formule waarmee u denkt dat alle gasten verzadigd zullen zijn. Bij iedere formule zullen de gasten naast de frituursnacks genieten van een onbeperkte hoeveelheid frietjes. Vindt u tussen de formules toch niet helemaal wat u wenst? Dan is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen.

Alles aan een vaste prijs

Bij Friet & Co huurt u de frietmobiel aan een vaste prijs van €195,- voor twee uur lang. Daarmee hebben alle gasten genoeg tijd om te genieten van de artisanale frietjes en smakelijke frituursnacks. Bij grotere gezelschappen van meer dan 100 personen worden deze tarieven aangepast, maar altijd met een duidelijke communicatie naar de klant toe. De frietjes en snacks worden daarbij gebakken in uiterst hygiënische omstandigheden. Het personeel is daarnaast ook absoluut geoefend om ervoor te zorgen dat de frietjes gebakken zijn volgens de regels van de kunst. Met daarbij een snelle bediening zullen de gasten zeker geen honger lijden. Contacteer Friet & Co en huur de frietmobiel voor uw evenement!

https://friet-co.be/

Super-grandparents

Originele bladerdeeg recepten voor zowel hartige als zoete hapjes

Krijg jij binnenkort vrienden of familie over de vloer en wil je daar iets lekkers voor op tafel zetten? Verras jouw bezoek met originele bladerdeeghapjes. Binnen een handomdraai zet je zowel hartige als zoete hapjes op tafel. Met bladerdeeg kun je namelijk alle kanten op en er zijn genoeg recepten om uit te proberen. Voor een beetje inspiratie download je eenvoudig het receptenboekje van Tante Fanny. Niet alleen is het verse bladerdeeg van superieure kwaliteit, maar inspireren je ook graag met wat je er allemaal mee op tafel tovert!

 

Vers deeg en tal van recepten

Het verse bladerdeeg van Tante Fanny ontvang je opgerold in bakpapier, waardoor je dat niet meer in huis hoeft te halen. Super handig! Het deeg is dan direct klaar voor gebruik. Daarbij is het deeg van hoge kwaliteit, worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen en is het zelfs vegetarisch. Kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en gehydrogeneerde vetten komen niet voor in het deeg, waardoor je een verantwoorde basis hebt voor jouw hapjes. Heb je het deeg in huis gehaald, dan komt nu de volgende stap: wat ga je ervan maken? Download het receptenboekje en je ontvangt meer dan 300 bladerdeeg recepten waar je uit kiest. Tal van mogelijkheden zijn hierin voor jou gebundeld! Ga je voor de zoete krakeling, de partyhapjes of een rijk belegde plaattaart?

 

Vind heerlijke recepten om zelf een quiche te maken

Zelf een quiche maken hoeft niet moeilijk te zijn. Gebruik het verse quiche- en taartdeeg van tante Fanny en je hebt een perfecte basis. Bekijk het receptenboekje voor het zelf maken van een quiche en ontvang een gevarieerd aanbod aan recepten. Daarnaast bieden de kookexperts van Tante Fanny jou ook allerlei ideeën en tips voor het maken van een vegetarische of veganistische quiche. Ga voor een ambachtelijke quiche met ham, tomaat of broccoli en je boekt gegarandeerd succes bij jouw gasten. Bekijk de verschillende bladerdegen in de supermarkt, houdt de bladerdeeg recepten erbij en duik eens lekker de keuken in!