Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Exacte metingen verricht u met een immo laserscanner

Voor technische werkzaamheden is het vaak van groot belang om over exacte en uiteraard juiste gegevens te beschikken. Bij een bouwproject bijvoorbeeld is het belangrijk dat bekend is hoeveel materialen nodig zijn. Dit kan aanzienlijk voordeel opleveren bij het inkopen. Maar een laserscanner kan meer. Hij kan bijvoorbeeld ook exacte plaatsbepaling doen. Ideaal voor het boren van gaten of het trekken van leidingen en kabels. Doordat bepaalde werkzaamheden veel minder tijd kosten kunt u ze goedkoper aanbieden en uitvoeren. Laserscanners zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Voor welk model u kiest hangt uiteraard af voor de metingen die u ermee wilt uitvoeren. Het is dus belangrijk om uw keuze goed te overwegen.

Verschillende opties voor het scannen

Een immo scanner kunt u gebruiken voor het simpelweg scannen van de lengte van een muur. Maar u kunt er ook complexe 3D metingen mee doen. En het voordeel is dat u er metingen mee kunt uitvoeren op plaatsen waar u niet makkelijk bij kunt komen, zoals bijvoorbeeld de exacte lengte van een dakgoot of de afmetingen van een dakraam. Het meten gaat supersnel. Dit is ook erg handig als u van een pand verschillende data nodig heeft, zoals bijvoorbeeld bij de verkoop van een huis of bedrijfspand. Dan worden doorgaans de vierkante meters vermeld. Dit kunt u snel bepalen met behulp van een immo laserscanner.

Bestel een betrouwbare laserscanner bij een ervaren professional

Bij MOSEG Technologies weten ze precies wat de mogelijkheden zijn van een immo laserscanner. Ze kunnen u er alles over vertellen. Als u de aankoop van een professionele immo laserscanner overweegt dan kunt u direct een prijsopgave vragen. Maar u kunt ook uw wensen kenbaar maken waarna aan de hand daarvan een type scanner kan worden aanbevolen. U kunt contact opnemen via het telefoonnummer op de website. Hier kunt u ook een contactformulier invullen om meer informatie te vragen of voor het doen van een offerteaanvraag

http://www.moseg.be/nsnl2/