Super grandparents
Image default
Woning en Tuin

Geniet langer van uw terras dankzij een RENSON terrasoverkapping

De zomer staat voor de deur en het is weer tijd voor warme en zwoele dagen. Met andere woorden, het perfecte weer om buiten te genieten van uw terras. Met een drankje in de hand, en eventueel een goed boek, geniet u op uw terras van de rust. Echter wordt het rond de middag net te warm, of zit u toch te veel in de zon. De oplossing? In plaats van maar weer binnen te gaan, kunt u een RENSON terrasoverkapping laten plaatsen. Hiervoor rekent u uiteraard op vakmensen, zoals die van Mevac uit Herselt.

De voordelen van een terrasoverkapping

Een RENSON terrasoverkapping biedt heel wat voordelen. Zo biedt de overkapping u beschutting, terwijl deze toch de lichtinval zo veel mogelijk behoudt. Dit is mogelijk omdat RENSON voor elke terrasoverkapping grondig nadenkt over de materiaalkeuze en vormgeving. Zo kunt u kiezen voor een RESNON overkapping met een lichtdoorlatende lamel. Deze laat licht door, maar is wel zonwerend om u te beschermen tegen de hitte zonder uw terras of huis te verduisteren. Uiteraard biedt de terrasoverkapping ook beschutting tegen regen. Perfect dus om te voorkomen dat uw familiefeest of burenbarbecue in het water valt.

Bezoek de toonzaal in Turnhout

Wilt u meer weten over de terrasoverkapping van RENSON, of over de andere producten van dit kwalitatieve merk? Ga dan zeker langs in de toonzaal van Mevac in Herselt. De experts van dit bedrijf adviseren u graag over de beste oplossing voor uw huis en tuin. U kunt er bovendien ook terecht voor poorten, zonwering, hekwerk en rolluiken. Zo vindt u er alles om huis te beschermen tegen de hitte en ook in hartje zomer te genieten van een ideale binnentemperatuur. Als u nu alvast meer wilt weten over de mogelijkheden, vindt u op de site van het bedrijf enkele eerdere realisaties. Perfect om inspiratie op te doen voor uw nieuwe terrasoverkapping!

https://www.mevac.be/