Super-grandparents

Google Digitale werkplaats Eindhoven (Antwerpen)

31 mei 2020

google digitale werkplaats eindhoven ( Antwerpen)

Google Digital Seminar – voor jou?

Wil je meer weten over online marketing?

Wilt u dat uw site hoger scoort in de zoekresultaten van Google?

Dan is Google Digital Studio wellicht iets voor jou.

Wat is dit en welke cognitieve basisprocessen kun je doen?

Het is het beste om een ​​website in Google te vinden en je wilt hem natuurlijk in Google vinden. Met de juiste kennisoverdracht (content) op de website kun je een heel eind komen. Goede cijfers halen in Google is voor de één belangrijker dan voor de ander.

Webdevelopmentapp-website:

Als u de controle uitbesteedt aan Webdevelopmentapp, hoeft u zich geen zorgen te maken. Webdevelopmentapp stellen u in staat de verschillende mogelijkheden te begrijpen en u verder te verbeteren.

Doe het zelf.

Houd je websites in de gaten met WordPress, of wil je meer weten over SEO (zoekmachineoptimalisatie) en Google? En … wil je hier wat vrije tijd voor besteden? Dan is Google Digital Studio wellicht iets voor jou.

Wat is het?

Google Digital Workshop bevat gratis online cursussen. De hele cursus omvat maar liefst 25 vakken en 100 lessen. U hoeft niet alles uit de kast te halen, u kunt zelfs een certificaat van “Basisprincipes van online marketing” krijgen. De aangeboden cursussen zijn videotraining en eindigen meestal met een kennistest. De tijd die u moet plaatsen hangt af van het te verwerken onderwerp.

Webdevelopmentapp-hint:

Je hoeft de training niet helemaal te volgen. Je kunt maar een of meerdere schoolbanken waarderen in de betreffende formatie.

Iets voor jou?

Google investeert hiervoor tijd en geld. Natuurlijk doet Google dat niet. Google hoopt dat hun zoekmachine door zo veel mensen kan worden bedacht en via hen kan adverteren. Dit neemt echter niet weg dat u er veel van kunt leren. Deze functie is aangepast en vervaardigd voor “beginners” en is gemakkelijk te begrijpen. In de Nederlandse en gewone menselijke taal …

De digitale studio’s die op tournee zijn bij Google Digital Studios zullen ook landelijke trainingen geven. Ze gaan met de bus naar verschillende plaatsen. Je moet je inschrijven als beginner, deelname is gratis.

Stichting netwerkmarketingstrategie

Introduceer de klantreis. Leg een goede online basis. Ontwikkel en schat uw basis (online) marketingstrategie. U kunt wedden in welk stadium van de reis van de klant en waarom.

E-commerce: waar moet u uw online winkel beginnen?

Welke fase moet je doorlopen om een ​​succesvolle e-commerce website te bouwen. Welke platforms kunnen worden gebruikt om online winkels te bouwen. Marketing voor uw online winkel.

Webdevelopmentapp-hint:

Met de online cursus van Google Digital Seminar kunt u gratis veel leren over online marketing en technologie op een tijdstip dat bij u past. Kort daarna kun je ook deelnemen aan korte workshops in de digitale studio.Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html