Super-grandparents

Verlaag uw milieu-impact door duurzame disposables online te kopen

Het is zover: het verbod op bepaalde single-use plastics. Sinds 1 juli 2021 is het niet meer toegestaan om gebruik te maken van plastic wegwerpservies, rietjes en roerstaafjes. Met deze wetgeving hoopt de Europese Unie de plastic soep in onze oceanen tegen te gaan. Als u een horecaonderneming heeft, betekent dit misschien dat u op zoek moest naar andere manieren van verpakken. De Disposable Shop biedt hierin uitkomst; in deze webshop kunt u namelijk disposables online kopen die zijn gemaakt van duurzame materialen zoals palmblad, suikerriet en bamboe. Zo voldoet u volledig aan de nieuwe wetgeving én verlaagt u uw milieu-impact!

In deze webshop vindt u duurzame disposables met de hoge prestaties die u gewend bent

Wanneer u disposables online gaat kopen in deze webshop, hoeft u niet bang te zijn dat de verpakkingen niet voldoen aan uw eisen. Er zijn namelijk bekers voor warme dranken, wegwerpseries en andere artikelen beschikbaar die niet lekken, vet- en olievrij zijn en in veel gevallen ook geschikt zijn voor het gebruik in de oven of magnetron. Zo bestelt u disposables met dezelfde hoge prestaties als u gewend bent. Op die manier nemen uw klanten hun take-outmaaltijden met een gerust hart mee of koopt u hoogwaardige disposables in voor uw evenement of festival. U heeft de keuze uit disposables in effen kleuren of met designerprint, zodat u deze perfect afstemt op uw huisstijl.

Bezoek de website voor een volledig overzicht

Bent u benieuwd geworden naar alle disposables die u online kunt kopen bij De Disposable Shop? Bekijk dan direct een volledig overzicht van alle artikelen op de website of neem contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij zijn al sinds 1996 actief in de horecabranche en kunnen u dus uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor uw horecaonderneming! U neemt eenvoudig contact op via chat, telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.


U vindt een degelijke luchtcompressor bij deze expert

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres waar u terecht kunt voor compressoren, hogedrukreinigers enzovoort? Dan moet u bij Airpress zijn. Deze expert is doorheen de jaren uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat over de hele wereld zaken doet. Het maakt niet uit in welke branche u werkt, als u op zoek bent naar een drukregelaar voor een compressor of een luchtcompressor, bent u bij deze professional aan het juiste adres. In de webshop vindt u een ruim aanbod aan compressoren en luchtgereedschap.

Kwaliteitsvol materiaal

U kunt erop rekenen dat het materiaal dat u bij deze specialist koopt, van de allerbeste kwaliteit is. Het is dus een goed idee om een drukregelaar en andere onderdelen voor uw compressor bij deze professional aan te schaffen. Ook voor een luchtcompressor met unieke eigenschappen zit u goed bij deze specialist. Zowel de professionele industrie als hobbyisten en klussers vinden in de webshop van deze expert het materiaal dat ze nodig hebben. Deze professional is steeds in de weer met het verder ontwikkelen van het materiaal zoals een luchtcompressor, drukregelaar of andere onderdelen van een compressor. U rekent dus steeds op degelijk en up-to-date materiaal waar u jaren plezier van heeft.

Bezoek de webshop van deze professional

Bent u op zoek naar een drukregelaar voor een compressor of een luchtcompressor? Dan moet u in de webshop van Airpress zijn. Hier vindt u alles wat met compressoren te maken heeft. In slechts enkele muisklikken plaatst u een bestelling, eenvoudiger wordt het niet! Plaatst u een bestelling van meer dan €50? Dan wordt deze gratis verzonden! Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met deze specialist. De enthousiaste en vakkundige medewerkers helpen u graag verder en vertellen u alles wat u moet weten over een luchtcompressor of drukregelaar voor een compressor.

https://airpress.be/

Breng een bezoek aan het beste verkooppunt van DeWalt gereedschap in België

Iedere doe-het-zelver kent het merk DeWalt – een kwalitatieve gereedschapslijn die bouwt op de robuustheid van het gereedschap. Het is echter niet enkel de doe-het-zelver die vertrouwt op gereedschap van DeWalt. Juist de professionele gebruiker is lovend over deze gereedschappen en het wordt dan ook voor uiteenlopende projecten gebruikt. In vier speciale kenniscentra worden constant nieuwe producten ontwikkeld waar octrooien voor worden aangevraagd. Het is dus niet verrassend dat zowel de professional als de doe-het-zelver kiest voor gereedschap van DeWalt.

Waar kunt u terecht in Vlaanderen als u op zoek bent naar kwalitatief gereedschap?

Bent u op zoek naar een verkooppunt waar u het kwalitatieve DeWalt gereedschap aan kunt schaffen voor al uw klussen in en rondom huis of voor uw projecten als aannemer? Bij Vos Tools in Brecht heeft u ruime keuze als u op zoek bent naar DeWalt gereedschap. Het vakkundige personeel helpt u om het perfecte gereedschap te zoeken, van de boormachine tot de slijptol. U kunt hier bovendien gebruikmaken van de handige afhaalkluizen. Zeker voor de drukbezette klussers of aannemers is dit een fijne uitkomst. U krijgt de code van de kluis zodat u op ieder gewenst moment materiaal kunt afhalen. Daarnaast is het ook mogelijk om het gereedschap van DeWalt te laten leveren op locatie. Service en deskundigheid zijn de bouwstenen van dit bedrijf!

Breng een bezoek aan de winkel om te vinden wat u zoekt

Bij Vos Tools in Brecht hebben ze niet alleen gereedschap van DeWalt op voorraad. In de klein- en groothandel heeft u keuze uit meer dan 250.000 artikelen en is het mogelijk om in de ruime showroom van 7500m² te zoeken wat u nodig heeft. Wilt u wat informatie over het gereedschap van DeWalt? Vraag het dan aan een van de deskundige medewerkers. Zij staan voor u klaar! De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt er pauze gehouden. Op zaterdag gaat u langs tussen 08.00 en 12.00 uur.

https://vostools.be/

Super-grandparents

Wat u moet weten voordat u zand in Vlaardingen bestelt

Als u zand in Vlaardingen gaat bestellen dan is het belangrijk dat u zich eerst afvraagt waarvoor u het zand nodig heeft. Gaat u een zandbak maken voor de kinderen? Gaat u uw tuinpad ophogen of heeft u recent het terras gereinigd met een hogedrukspuit en wilt u de voegen van een nieuwe laag zand voorzien? Pas als dat duidelijk is kunt u zand in Vlaardingen gaan bestellen. Er zijn namelijk verschillende soorten zand en het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Zand om cement van te maken om een uur te metselen is iets heel anders dan ophoogzand voor onder de tuintegels.

Hoeveel zand heb ik nodig?

Als u zand in Vlaardingen bestelt dan is het natuurlijk belangrijk om goed te berekenen hoeveel u nodig heeft. Het is niet prettig om er halverwege het ophogen van het tuinpad achter te komen dat u tekortkomt. Anderhalve kuub zand overhouden is ook niet handig, want waar gaat u dat laten als u het niet kunt slijten aan buren of anderen. Daarom is een correcte berekening altijd essentieel. Als u daar zelf niet goed in bent, neem dan gewoon contact op met een leverancier van zand in Vlaardingen. Deze kan u prima adviseren als u aangeeft wat uw plannen zijn. Zo is de kans op een misrekening gelijk een stuk kleiner.

Bij wie bestel ik het beste zand voor mijn klus?

Of het nu gaat om een groot bouwproject of om een klus in uw achtertuin of in huis, u kunt voor het bestellen van zand in Vlaardingen terecht bij C Heuvelman & Zn BV in Krimpen aan den IJssel. Zij leveren uitstekende kwaliteit zand in diverse soorten. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor grind en grond. En u kunt puin of groot groenafval uit de tuin door hen laten afvoeren. U vindt de contactgegevens van dit bedrijf op de website.

https://www.heuvelman-zand.nl/nl/1/home.aspx

Super-grandparents

Een groothandel voor horeca meubilair en meer

Bent u op zoek naar een breed assortiment horeca meubilair van hoge kwaliteit? U vindt het bij Horeca Megastore, de in Rotterdam gevestigde groothandel die zich op dit gebied een echte specialist mag noemen. Behalve voor horeca meubilair bent u er ook aan het juiste adres voor horeca apparatuur, koksbenodigdheden en meer. Een totaalaanbod onder één dak dus. Of u nu eigenaar bent van een restaurant, café, lunchroom of ander type horecazaak: al uw benodigdheden koopt u hier.

Het voordeel van deskundig advies

Klanten van Horeca Megastore weten dat zij bij elke aankoop kunnen rekenen op deskundige adviezen van de medewerkers. Alhoewel u als professioneel horecaondernemer van zoveel mogelijk zaken op de hoogte probeert te zijn, kan het natuurlijk zijn dat u van zaken op dit gebied wat minder kaas heeft gegeten. Maar ook als u te weinig tijd heeft om over uw horeca meubilair en horeca apparatuur te beslissen, kunt u op ondersteuning rekenen. Zo doet u uw online aanschaf altijd weloverwogen.

Uw horeca apparatuur en horeca meubilair snel in huis

Een bijkomend voordeel van het plaatsen van bestellingen bij deze groothandel, is het feit dat u de door u gekozen producten vlot in huis hebt. Dient u uw horeca apparatuur vanwege een defect snel te moeten vervangen, constateert u een gebrek aan een bepaald artikel of wilt u een interieurverandering in uw onderneming snel kunnen realiseren? Geen enkel probleem. Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen geleverd. Bovendien geldt er op veel artikelen een minimale garantietermijn van een jaar.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Met een online aankoop bij Horeca Megastore kunt u niets anders dan tevreden zijn. Of u nu horeca meubilair of iets anders aanschaft. Alleen producten met de beste kwaliteit worden namelijk bij de groothandel aangeboden. Naast een uitgebreid assortiment horeca benodigdheden, voert Horeca Megastore ook veel koelapparatuur. Denkt u daarbij aan barkoelingen, koelvitrines, minibars, drankmachines, gebaksvitrines en wijnkoelkasten. Op de website van de groothandel wordt elk product tot in detail beschreven zodat u precies weet wat u aanschaft.


Super-grandparents

Vuurwerk bestellen in de buurt van Rotterdam doe je hier

Ben jij nog op zoek naar een plek waar je vuurwerk kunt bestellen in de buurt van Krimpen aan den IJssel en Rotterdam, zodat je met oud en nieuw het mooiste vuurwerk kunt afsteken? Breng dan een bezoek aan Grootvuurwerk in Capelle aan den IJssel. Vele mensen komen hier jaarlijks langs om hun vuurwerk in te slaan. Lees deze leuke feiten over vuurwerk, om je voor te bereiden op de jaarwisseling.

De oorsprong van vuurwerk ligt in China

Waarschijnlijk bestel jij ook elk jaar weer vuurwerk om het nieuwe jaar goed in te luiden. Maar heb je er al weleens over nagedacht hoe vuurwerk is ontstaan? 200 jaar voor Christus ontdekten Chinezen namelijk dat het verhitten van bamboe op hete kolen ervoor zorgt dat het hout uitzet en het met een knal barst. Deze knallen werden gebruikt om agressieve volken uit de bergen op afstand te houden. Dit was de eerste vorm van knalvuurwerk. Nog steeds wordt door Chinezen knalvuurwerk gebruikt om boze geesten weg te jagen. 

China vond vuurwerk uit, Italië gaf het kleur

Een ander leuk feit om te weten over vuurwerk is dat de Chinezen degenen waren die vuurwerk uitvonden, maar dat het de Italianen waren die er in 1830 kleur aan gaven door verschillende metaalpoeders te verbranden. Ze ontdekten al snel dat ze hiermee verschillende kleuren konden creëren; calcium produceert de kleur oranje, natrium wordt geel en barium wordt groen. Een van de moeilijkste kleuren om te maken voor vuurwerk is blauw.

Ben je nog op zoek naar een vuurwerkwinkel?

Als je nog op zoek bent naar een vuurwerkwinkel om het mooiste vuurwerk te bestellen in de buurt van Krimpen aan den IJssel en Rotterdam, ga dan naar Grootvuurwerk in Capelle aan den IJssel. Vanwege het grote assortiment aan vuurwerk waarover deze winkel beschikt, vind je zeker wat je zoekt. Wil je knalvuurwerk of liever siervuurwerk? En wil je pijlen of liever fonteinen? In deze winkel nabij Krimpen aan den IJssel en Rotterdam kun je allerlei soorten vuurwerk bestellen.


Super-grandparents

De PET fles als visitekaartje voor uw product

Als u een nieuw product heeft ontwikkeld dan komt er een volgende stap:  u gaat op zoek naar een passende verpakking, en dat wordt misschien wel een PET fles. De verpakking moet niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel. En vandaag de dag is het belangrijk om hierbij rekening te houden met het milieu. De tijd dat u plastic kon gebruiken dat rechtstreeks uit aardolie is gewonnen ligt inmiddels ruimschoots achter ons. Het is belangrijk om met zorg en aandacht voor het milieu over verpakkingsmateriaal na te denken. PET flessen horen daar ook bij. Een PET fles is gemaakt van volledig gerecycled materiaal dat stevig en functioneel is en indien van toepassing verschillende keren kan worden hergebruikt.

Welke PET flessen zijn er en welke zijn geschikt voor mijn product?

De PET fles is leverbaar in tientallen uitvoeringen. U kent natuurlijk de flessen voor frisdrank. Maar ook veel farmaceutische producten, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen worden verpakt in PET flessen. Er zijn bedrijven die deze flessen geheel naar wens van de klant kunnen vervaardigen. U geeft aan wat uw wensen zijn qua vorm, hoeveelheid qua inhoud en uitstraling. Vervolgens kan er een ontwerp worden gemaakt dat helemaal past bij uw merk en uw product. Opvallend of juist niet, met een zakelijke uitstraling of juist aantrekkelijk voor een bepaalde groep consumenten. Door deze veelzijdigheid wordt de PET fles steeds populairder.

Laat uw PET flessen ontwerpen door een professional

Als u voor uw nieuwe product een passende verpakking wilt laten ontwerpen, neem dan eens contact op met PET Power in Etten-Leur. Dit bedrijf is al sinds 1995 gespecialiseerd in het ontwikkelen van verpakkingsmaterialen van PET. In het assortiment vindt u uiteraard ook PET flessen. U kunt uw wensen doorgeven waarna een ontwerp wordt gemaakt. Als dit naar wens is wordt het ontwerp in productie genomen en kunt u dit in grote hoeveelheden bestellen. U vindt de contactgegevens van het bedrijf op de website.


Super-grandparents

Het perfecte sleutelgereedschap voor iedere uitdaging

Bij Tool Collect vindt u alles op het gebied van gereedschap. Of het nu gaat om sleutelgereedschap, geïsoleerd gereedschap, of ander gereedschap: bij Tool Collect kunt u alles halen wat u nodig heeft. Als u op zoek bent naar sleutelgereedschap, kunt u hier kiezen uit een groot assortiment. Of u nu een ervaren klusser bent of een enthousiaste doe-het-zelver, hier maakt u uw eigen voorraad compleet. Het gebruiken van het juiste sleutelgereedschap is voor iedere klusser van essentieel belang. U vindt hier alleen de beste merken, zodat u er veel en lang mee kunt werken.

Geïsoleerd gereedschap van de meest gerenommeerde merken

Het is belangrijk dat u veilig, geïsoleerd gereedschap gebruikt om ervoor te zorgen dat er niks mis gaat. Dit gereedschap wordt veelal gebruikt door ervaren vakmensen die veilig met elektrisch geladen materiaal werken. Met geïsoleerd materiaal kunt u zonder zorgen aan de slag en loopt u minder risico op een elektrische schok. Het maakt niet uit of u buiten aan het werk bent of juist binnen gaat klussen. Voor goed gereedschap, gaat u langs bij experts. Bij Tool Collect kunt u uitstekend terecht voor al uw gereedschap. Er is een breed assortiment met heel veel gereedschap en alles wat u erbij nodig heeft. Of u nu van plan bent om een schuur te bouwen, een knutselzolder te maken of de voorraad van uw bedrijf volledig uit te rusten.

Al uw bestellingen worden snel thuisbezorgd.

Tool Collect is een webshop gespecialiseerd in geïsoleerd gereedschap. Als u wilt klussen, dan wilt u snel aan de slag en niet hoeven te wachten op uw bestelling. Bij Tool Collect krijgt u uw bestelling snel thuis geleverd en heeft u nog garantie op de producten, mocht er iets mee gebeuren. Alle producten die op voorraad zijn, worden in maximaal twee dagen bij u thuis geleverd. Bij elk product staat de actuele voorraad op dat moment. Mocht u nog advies over gereedschap nodig hebben, dan kunt u ook hier terecht. Alles wat u zoekt, vindt u hier!


Super-grandparents

Waarom zijn Silvent persluchtpistolen veiligheidspistolen?

Persluchtpistolen zijn er in allerlei soorten en maten, maar welk model van Silvent het ook betreft: het is altijd een veiligheidspistool. Maar wat wil dit precies zeggen? Aan het werken met perslucht kleven best wel wat risico’s. Perslucht is populair en met een goede reden: het is een zeer krachtige toepassing om te reinigen, drogen of te koelen. Door perslucht in een zeer geconcentreerde straal door een kleine opening naar buiten te blazen, ontstaat een unieke kracht, maar ook een vrij gevaarlijke. Daarom is het altijd aan te raden om een veiligheidskoppeling voor perslucht te monteren, zelfs op exemplaren die al zeer veilig zijn.

Silvent persluchtpistolen beschermen de gebruiker

De belangrijkste reden waarom de persluchtpistolen van Silvent worden aangemerkt als veiligheidspistolen, is omdat zij de handen van de gebruiker beschermen. Wie een persluchtpistool van het merk bedient, loopt nooit het risico om de volle kracht van de straal op de handen te krijgen. Wanneer u uw grip verliest, stopt het pistool met blazen en dankzij de innovatieve vorm van de nozzel is er geen lucht die buiten de straal “lekt”. Een veiligheidskoppeling voor perslucht helpt eveneens om lekken verder terug te dringen. Ten tweede: deze pistolen gaan bijzonder efficiënt om met de beschikbare perslucht. Ten opzichte van meer traditionele toepassingen, maken de veiligheidspistolen van het Zweedse merk vele malen beter gebruik van lucht. Wat betekent dat er veel minder perslucht buiten de luchtstraal belandt. Een klein gedeelte doe dit wel, maar dit maakt onderdeel uit van de gepatenteerde technologie van Silvent: om de hoofdstraal heen, bevindt zich een tweede straal lucht die de hoofdstraal omsluit en beschermt, zodat deze efficiënt en precies blijft. Ten derde zorgen de veiligheidspersluchtpistolen ervoor dat het geluidsniveau aanzienlijk afneemt. Hierdoor wordt het niet alleen prettiger werken, maar wordt er ook voldaan aan belangrijke internationale geluidseisen.

Voor persluchtpistolen en veiligheidskoppelingen voor perslucht

De persluchtpistolen van Silvent zijn bij KDS Advies te koop, evenals een bijbehorende veiligheidskoppeling voor perslucht, waarmee lekken nog beter wordt voorkomen en de luchtdruk wordt gereguleerd op het moment dat het pistool niet wordt gebruikt.


Super-grandparents

Creëer sfeer met fotobehang van een stenen muur!

Dankzij fotobehang is het mogelijk om de illusie van een stenen muur te creëren in huis. Dit kan goed aansluiten bij een vintage look of een industriële look die u in huis wilt verwezenlijken. Voor het beste fotobehang kunt u terecht bij De Fabriek Muurstickers. Daar wordt het fotobehang op vinylbehang gedrukt, wat zorgt voor de beste kwaliteit en illusie van de stenen muur. Vinyl is namelijk sterk en scheurvast, maar ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, waardoor u bewust bezig bent met het milieu. Wie wilt dat nu niet?

Fotobehang van een stenen muur wat niet van het echt te onderscheiden is

De Fabriek Muurstickers is een van de goedkoopste in Nederland die fotobehang op maat levert. Niets is voor hen te gek en alles is altijd voorzien van de beste kwaliteit. Buiten fotobehang van een stenen muur, kunt u ook kiezen uit fotobehang van dieren, kinderen, natuur, sport, steden of cultuur, strand en zee en voertuigen. En ze hebben niet één optie fotobehang voor een stenen muur, nee wel meer dan tien opties voor fotobehang met prints van verschillende stenen muren!  

Meer dan alleen fotobehang van een stenen muur

Het is ook mogelijk om te kiezen voor iets subtielers dan fotobehang. Zo bestaat het assortiment van De Fabriek Muurstickers namelijk ook uit muurstickers, raamstickers en deurstickers. Muurstickers zijn ideaal voor het versieren van een baby- of kinderkamer. Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden, zoals dieren, bomen en bloemen, steden, naam stickers, krijtstickers, sport, groeimeters en dots. De muurstickers zijn geschikt voor alle gladde ondergronden en hebben een matte finish. Alle stickers worden in full colour gedrukt en zijn voorzien van een witte achtergrond. De stickers kunt u vervolgens zelf uitsnijden of u kunt dat door het bedrijf laten doen. Het maakt in ieder geval niet uit wat voor sfeer of look u een kamer wilt geven, u bent bij De Fabriek Muurstickers zonder enige twijfel aan het juiste adres!