Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Grote stretchtent huren bij PavilionRex

Grote stretchtent huren?

Binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement op de planning staan? Bij het organiseren van zo’n evenement is het natuurlijk er overal aan gedacht wordt en alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Als het evenement (deels) buiten is en het gaat om een grote groep mensen is een grote stretchtent huren een goed idee. Een stretchtent biedt niet alleen bescherming tegen de zon, regen of wind maar is ook een handige uitbreiding van een ruimte en ideaal voor een gezellig samenzijn. De aankleding van de stretchtent en de rest van de locaties kan bijvoorbeeld door partners van PavilionRex verzorgd worden.

Daarom kiest u voor een grote stretchtent huren bij PavilionRex

De stretchtenten van PavilionRex zijn koppelbaar en daarom is ook een grote stretchtent huren goed mogelijk. Ze zijn te huur in diverse kleuren en afmetingen. De tenten heben een premium uitstraling maar buitenal zijn ze veilig,, brandwereld, NEN-gecertificeerd en windbestendig: tot wel 9 Beaufort. Regen is geen probleem, te stretchtenten zijn namelijk 100% waterdicht. U hoeft zich geen zorgen te maken over het plaatsen van de grote stretchtent, de op- en afbouw en het transport zijn namelijk inclusief. Dit regelen wij dus helemaal. Het bouwboek nemen we ter inzage met ons mee.

PavilionRex verhuurt naast grote stretchtenten ook:

  • Vloerdelen 
  • Prikverlichting
  • LED spots
  • Windreductiedoek
  • Terras/tentverwarming
  • Ballasttanks

Wij verhuren dit enkel in combinatie met een stretchtent en werken hiervoor samen met diverse partners. Wij kunnen onze klanten hierdoor in veel zaken voorzien. Zo kunnen wij u ook helpen aan volledige catering voor uw bruiloft, feest of festival. Volledige aankleding van de stretchtent, denk aan licht, geluid en de inrichting van A tot Z, daar kunnen wij en onze partners u ook mee van dienst zijn!

Stretchtent verhuur PavilionRex

PavilionRex bedient klanten door heel Nederland en Oost-Vlaanderen. We hebben twee locaties: een in Gelderland en een in Limburg. We voorzien u graag van een scherpe offerte en zijn daarnaast flexibel, leveren vakwerk en geven u gratis advies op maat. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

https://pavilionrex.nl/grote-stretchtent-huren/