Super grandparents
Image default
Beauty en verzorging

Grotere borsten door een borstvergroting achter de spier

Zit u te denken aan een borstvergroting? Bij een borstvergroting wordt er door een chirurg een implantaat bij uw borsten ingebracht om deze meer volume te geven. De Kliniek Dr. Wim Danau is een betrouwbaar adres als u deze ingreep wilt laten uitvoeren. U kunt hier kiezen uit verschillende behandelmethoden en borstprotheses. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een implantaat gevuld met een fysiologische zoutoplossing, maar de meest gebruikte prothese is gemaakt van een siliconengel. Ook zijn er verschillende mogelijkheden waar de incisie in uw lichaam wordt gemaakt om de prothese in te brengen, en heeft u de keuze tussen een borstvergroting achter de spier, of voor de spier. 

Een borstvergroting achter de spier of voor de spier?

Uw borst is opgebouwd uit de grote borstspier of pectoralis major waaroverheen borstweefsel zit. Bij het inbrengen van de borstprothese kunt u kiezen of u de prothese voor of achter de borstspier wilt laten plaatsen. De prothese voor de borstspier plaatsen wordt als minder pijnlijk ervaren, maar wanneer u niet veel borstweefsel heeft kan de rand van de prothese zichtbaar zijn. Wanneer de prothese onder de borstspier wordt geplaatst is de rand niet zichtbaar en wordt hij door de borstspier iets samengedrukt wat een natuurlijker druppelvormig resultaat geeft. Maar deze methode is niet geschikt voor vrouwen die intensief sporten en hun borstspieren trainen.   

De meest geschikte behandeling voor een bevredigend resultaat

Wanneer u bij de Kliniek Dr. Wim Danau komt voor een borstvergroting heeft u altijd eerst een consult met de chirurg om uw wensen te bespreken. De chirurg zal duidelijk alle mogelijkheden uiteenzetten die passen bij uw wensen en uw lichaamsbouw. De arts zal ook nadrukkelijk alle voor- en nadelen van de verschillende borstvergrotingsmethodes bespreken zoals een borstvergroting achter de spier en welke risico’s er zijn als u een borstvergroting laat uitvoeren zodat u samen een weloverwogen keuze kunt maken. 

https://danau.be/