Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Handige cadeaus voor last-minute verjaardagen

Handige cadeaus voor last-minute verjaardagen

Het komt wel eens vaker voor: je had niet verwacht dat je uitgenodigd zou worden, of dat je baas je op het laatste moment vrij zou geven, en nu zit je zonder een cadeautje voor een verjaardag in een paar uur. Gelukkig zijn er genoeg opties waar je aan kan denken, zoals een cadeaukaart. Cadeaukaarten geven jou de ruimte om zelf een bedrag in te vullen en het snel te regelen, terwijl de ontvanger een super leuk cadeau krijgt naar eigen invulling. Zo kan je een Takeaway cadeaukaart geven, waarbij de ander een maaltijd naar keuze mag uitzoeken en kan genieten op hun eigen tijd. Super handig voor beide partijen dus!

Opties voor muziekliefhebbers

Als iemand heel erg van shoppen houdt, is het niet handig om een iTunes kaart als verjaardagscadeau te geven. Omdat een iTunes kaart meer toegang geeft tot iTunes (Apple’s muziek streaming device), is het handig om dit alleen aan mensen te geven die een apple telefoon, laptop of pc hebben, en mensen wiens passie muziek is. Een iTunes kaart kan heel leuk zijn, als muziek ook echt je passie is. Anders is het een beetje apart dat je tegoed voor muziek geeft terwijl diegene niet heel erg van muziek houdt…

Cadeaukaarten voor gamers

Wat ook leuk is, is om te kijken naar de hobby’s van degene. Als de jarige namelijk van gamen houdt, heb je mogelijk nog meer opties dan gedacht. Zo kan je Twitch bits kopen, of bijvoorbeeld kijken naar games die je voor diegene kan kopen als er net een nieuw spelletje uitkomt. Net zo goed kan je diegene een mooie cadeaukaart bieden, waarbij die een eigen game uit kan zoeken, zodat je zeker weet dat je een goed cadeautje hebt. Cadeaukaarten zijn makkelijk, snel en handig, en zeker iets om over na te denken als je dus weinig tijd hebt voor een cadeautje.