Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heb je interesse in een epoxyvloer op de werkvloer?

Wist je dat een epoxyvloer eenvoudig op alle ondergronden kan geplaatst worden? Niet voor niets is dit type vloer een veelgemaakte keuze in grote industriële ruimtes, magazijnen en kleinschalige garages. Voor wie toevallig op zoek is naar een specialist in epoxyvloeren of PU gietvloer… ABBI Industrie kan elke klant verder helpen! Hieronder lees je alvast meer over deze veelzijdige vloeren.

Kies voor deze specialist in PU en epoxyvloeren

Ben je nog niet helemaal overtuigd? We zetten graag even de voordelen van een epoxyvloer voor je op een rijtje. Eerst en vooral zijn ze bijzonder duurzaam, wat een belangrijke vereiste is binnen elk bedrijf, toch? Door de hoge krasbestendigheid zijn epoxyvloeren heel gemakkelijk te onderhouden. De chemische weerstand, lage verkoopprijs en hoger mechanisme zijn natuurlijk ook mooi meegenomen. Bovendien zijn epoxyvloeren ook volledig zuur-en vloeistofdicht. Ook PU gietvloeren leggen, dat behoort tot het uitgebreide takenpakket van het bedrijf ABBI Industrie! Deze waterdichte vloer wordt volledig naadloos een flexibel aangelegd om scheuren te voorkomen. De weerstand van een PU gietvloer is iets hoger dan een epoxyvloer. Zelfs een bestaande houten of tegelvloer leent zich perfect voor een praktische PU gietvloer. De vriendelijke professionals van ABBI Industrie weten van aanpakken wanneer een PU gietvloer of epoxyvloer niet zou misstaan op de werkvloer.   

Neem contact op met de professionals

Van laboratorium en garage tot voedingswarenwinkels en kleinere werkvloeren, ABBI Industrie heeft al meer dan 30 jaar op de teller staan op het vlak van vloeren. Elke klant verdient de beste aanpak in epoxyvloeren en PU gietvloeren. Wil je graag even de mogelijkheden in kwaliteitsvolle vloeren bespreken? Aarzel niet om contact op te nemen met het bedrijf. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen over epoxyvloeren en PU gietvloeren. Laat jouw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.  

https://www.abbi.be/